Bidon & houders

Er zijn 388 producten

Wanneer je fietst, verlies je heel wat vocht. Het is dus erg belangrijk om tijdens het fietsen voldoende te hydrateren. De eenvoudigste manier is een bidon met water of sportdrank meenemen. Bij Fashion for Cycling vind je verschillende soorten bidons van merken zoals Tacx, Elite, BBB en Camelbak. De inhoud van de bidons varieert tussen 500ml en ...

Wanneer je fietst, verlies je heel wat vocht. Het is dus erg belangrijk om tijdens het fietsen voldoende te hydrateren. De eenvoudigste manier is een bidon met water of sportdrank meenemen. Bij Fashion for Cycling vind je verschillende soorten bidons van merken zoals Tacx, Elite, BBB en Camelbak. De inhoud van de bidons varieert tussen 500ml en 750ml.

 

Bidonhouders materiaal

Door een bidonhouder te bevestigen aan je frame heb je steeds je drank dichtbij. Ons assortiment bidonhouders bestaat uit bidonhouders uit kunststof, bidonhouders uit aluminium en bidonhouders uit carbon.

 

Een goede bidonhouder

Wat is nu een goede bidonhouder? Een goede bidonhouder is een bidonhouder die:

  • stevig bevestigd is aan je fiets. Je wilt geen rammelende bidonhouder...

  • een stevige klem heeft. Terwijl jij fiets, schudt je bidon onopgemerkt heen en weer. Een bidonhouder met een goede klem houdt de bidon mooi op zijn plaats. Zo kan de bidon niet uit de houder vallen.

  • eenvoudig te gebruiken is. Moet je te veel knoeien om de bidon uit de bidonhouder te nemen? Dan heb je geen geschikte bidonhouder voor jouw bidon en/of fiets

 

 

Heb je nog vragen over bidons of bidonhouders? Neem contact op of kom langs in onze winkels!

Minder
Meer
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.