• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

SPORTELEKTRONICA

Er zijn 608 producten

Waar pakweg 20 jaar geleden profrenners zelfs zonder gsm op zak gingen trainen is fietselektronica nu niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Een goed sporthorloge registreert hoe het met je conditie gesteld is zowel op als naast de fiets. Een fietsgps- of computer toont je de juiste weg en verzamelt trainingsgegevens. Een powermeter meet h...

Waar pakweg 20 jaar geleden profrenners zelfs zonder gsm op zak gingen trainen is fietselektronica nu niet meer weg te denken uit de wielerwereld. Een goed sporthorloge registreert hoe het met je conditie gesteld is zowel op als naast de fiets. Een fietsgps- of computer toont je de juiste weg en verzamelt trainingsgegevens. Een powermeter meet hoeveel watt je kan wegtrappen zodat je je training kan optimaliseren. En een fietstrainer laat je ook indoor een stevige training afwerken (al dan niet met behulp van trainingssoftware). Bij Fashion For Cycling zijn we helemaal mee met de recentste fietselektronica zodat jij je prestaties naar een hoger niveau kan tillen. Bestel jouw nieuwe fiets-gps of fietstrainer meteen via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en vraag advies aan onze medewerkers.

Sportelektronica kopen?

Bij de fietselektronica zijn er heel wat verschillende toestellen waar je uit kan kiezen, naargelang wat je precies verwacht van je nieuwe toestel.

 

  • Fiets-gps: Als je graag eropuit trekt voor een lange fietsrit over onbekend terrein of een vooraf uitgestippelde route wil volgen, dan is een fiets-gps een absolute must. Afhankelijk van het precieze model kan je Wahoo of Garmin fiets-gps ook je trapfrequentie meten en kan je hem koppelen met je vermogensmeter.

  • Fietstrainer: Uiteraard fietsen wielrenners het liefst buiten, maar zeker in de winter zijn indoor fietstrainers razend populair. Geen regen en modder en je gezicht. Je fiets wordt niet vuil en je kan toch een goede training afwerken.

  • Sporthorloges: Met behulp van een sporthorloge kan je makkelijk je inspanningen meten en in kaart brengen. Een sporthorloges meet o.a. je hartslag, biedt je trainingsschema’s aan, meet je slaap en telt je calorieverbranding. Sommige modellen bevatten ook navigatie.

  • Vermogensmeter: Met een vermogensmeter houdt je bij hoeveel wattage je trapt op welk moment. Dit is handige data om je trainingsprogramma beter in te richten en dus veel gerichter te trainen.

  • Sportkoptelefoon: Een speciale sportkoptelefoon zorgt ervoor dat je muziek kan luisteren tijdens het fietsen, maar tegelijk het omgevingsgeluid hoort. Dit is veiliger in het verkeer.

De voordelen van hoogwaardige sportelektronica

  • Gemakkelijker en comfortabeler een training afwerken: Met behulp van fietselektronica kan je op een comfortabele manier je training afwerken. Je vindt namelijk te allen tijde alle belangrijke data op je fiets-gps op je stuur of je fietshorloge om je pols. En staat er een intervaltraining op het programma, maar gooit sneeuw roet in het eten? Dan kan je op je fietstrainer met behulp van trainingssoftware toch nog een stevige training afwerken. 

  • Meer inzicht in je trainingsgegevens: Weten hoeveel watt je trapte op training, hoe snel je ging, hoe snel je een bepaald segment aflegde, aan welke gemiddelde hartslag je reed en wat de trapfrequentie was kan zeer handig zijn. Op die manier kan je namelijk veel gerichter trainen, wat de fietsresultaten alleen maar ten goede kan komen.

  • Mooie routes rijden zonder verloren te rijden: De tijd van kaarten in de achterzak of op het stuur is echt wel voorbij. Met een fiets-gps rijd je de mooiste routes zonder zelf de weg te moeten zoeken. Je kan eenvoudig een route uploaden of zelf maken en beginnen fietsen.

  • Je algemene gezondheid in de gaten houden: Heel wat fietshorloges geven je een goede inkijk in hoe het met je algemene gezondheid gesteld is. Dit doen ze door bijvoorbeeld te tracken hoeveel calorieën je verbrandt of hoe goed je slaapt en stelt bijvoorbeeld een herstelprogramma voor.

Bestel gemakkelijk sportelektronica bij Fashion for Cycling

Wil jij ook gerichter trainen met behulp van data, gemakkelijk routes volgen of muziek luisteren op de fiets? Bekijk dan hier ons aanbod aan fietselektronica en bestel vandaag nog via de Fashion For Cycling-webshop. Vanaf een aankoopbedrag van €50 is de levering helemaal gratis in België.

Minder
Meer
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.