Fietscomputers

Er zijn 201 producten

Terwijl sommige wielertoeristen er net van houden om zonder fietscomputer op pad te gaan en zich te laten leiden door het gevoel, zweren anderen net bij een zeer gedetailleerde fietscomputer. Op die manier kan je alle mogelijke data goed bij houden en gerichter je trainingsprogramma afwerken. Met een navigatiefunctie op je fietscomputer hoef je ...

Terwijl sommige wielertoeristen er net van houden om zonder fietscomputer op pad te gaan en zich te laten leiden door het gevoel, zweren anderen net bij een zeer gedetailleerde fietscomputer. Op die manier kan je alle mogelijke data goed bij houden en gerichter je trainingsprogramma afwerken. Met een navigatiefunctie op je fietscomputer hoef je ook alvast geen schrik te hebben dat je de weg kwijt zal raken. Er is dus voor ieder wat wils. Bekijk daarom zeker hier het aanbod van Fashion For Cycling en koop vandaag nog de fietscomputer, sensoren en accessoires die aan jouw wensen en eisen voldoen. Bestel meteen via de webshop of breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Fietscomputers kopen?

Er zijn tal van verschillende fietscomputertjes op de markt. Welke het ideale is voor jou, hangt af van welke functionaliteiten jij zeker nodig hebt. Andere zaken om rekening mee te houden is of je de fietscomputer dient te bedienen via touchscreen of knoppen, de batterijduur en het bevestigingsmechanisme. Daarnaast speelt ook de waterdichtheid een rol. Dit wordt aangeduid met een IPX-norm en gaat van spatwaterdicht tot volledig waterdicht.

Een ruim aanbod fietscomputers vind je bij FFC

Van een eenvoudig fietscomputertje dat je snelheid, gemiddelde snelheid en afstand meet tot een krachtige fiets-gps met navigatie die ook je vermogen en trapfrequentie toont. Er is een uitgebreid aanbod aan verschillende fietscomputers beschikbaar.

 

  • Eenvoudige kilometertellertjes: Met een eenvoudig kilometertellertje kan je makkelijk je huidige snelheid meten, de gemiddelde en maximale snelheid, de afstand en ritduur bijhouden. Afhankelijk van de uitvoering is er bijvoorbeeld ook een snelheidspacer en meting van het calorieverbruik. De snelheid wordt gemeten via een magneet in het voorwiel die de gegevens doorstuurt via een kabeltje of draadloos via een bluetooth-verbinding. 

  • Fiets-gps: Het grote verschil tussen een fiets-kilometertellertje en een fiets-gps is dat je met een fiets-gps makkelijk een route kan volgen. Je kan zelf een route uploaden of het toestel je laten verrassen. Het navigeren gebeurt afhankelijk van het toestel via een duidelijke kaart of turn-by-turn-navigation waarbij pijltjes je de route tonen. De snelheid meten kan op 2 mogelijke manieren: op basis van GPS-locatiebepaling of met behulp van een snelheidssensor. Op een fiets-gps kan je veel uitgebreidere gegevens zien dan op een kilometertellertje.

  • Sensoren: Bij een fiets-gps kan je via een gps-verbinding makkelijk de snelheid zien, maar vaak is een snelheidssensor toch handig. In een bosrijke omgeving is het mogelijk dat de verbinding niet altijd even stabiel is. Met een snelheidssensor ben je ervan verzekerd dat je snelheid altijd correct wordt gemeten. Een cadanssensor bevestig je aan je crank en deze meet het aantal omwentelingen per minuut. Bij beide types sensoren worden de gegevens doorgestuurd naar je fietscomputer via Bluetooth of ANT+.

 

Naast de fietscomputers zelf en de cadans- en snelheidssensoren kan je bij Fashion For Cycling ook heel wat accessoires en onderdelen voor je fietscomputer kopen, zoals fietscomputer-stuurhouders (aangepast aan specifieke sturen) en beschermende cases.

Bestel je fietscomputer op fashionforcycling.be

Wil jij ook precies weten hoe snel je gaat, welke afstand je hebt afgelegd en misschien wel een vooraf ingeplande route volgen via een handige navigatiefunctie? Koop dan je nieuwe fietscomputer meteen online via de handige Fashion For Cycling-webshop of in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 201 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.