Fietscomputer accessoires & onderdelen

Er zijn 111 producten

Uiteraard is je fietscomputer of fiets-gps zelf het belangrijkste onderdeel van je ‘elektronische uitrusting’, maar je kan daarnaast nog tal van fietscomputer accessoires kopen om jezelf het leven makkelijker te maken of om je toestel te beveiligen. Een snelheidsensor of cadanssensor is fijn om je snelheid en cadans doelgericht te meten, maar oo...

Uiteraard is je fietscomputer of fiets-gps zelf het belangrijkste onderdeel van je ‘elektronische uitrusting’, maar je kan daarnaast nog tal van fietscomputer accessoires kopen om jezelf het leven makkelijker te maken of om je toestel te beveiligen. Een snelheidsensor of cadanssensor is fijn om je snelheid en cadans doelgericht te meten, maar ook een goede front mount en een stevig beschermhoesje komen goed van pas. Breng dus snel een bezoekje aan de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of plaats je bestelling meteen via de webshop.

Fietscomputer accessoires & onderdelen kopen?

  • Stuurhouders: We hebben heel wat fietscomputer accessoires in ons gamma, maar het grootste deel bestaat toch uit stuurhouders voor Garmin of Wahoo-toestellen. Een extra stuurhouder voor je fiets-gps komt goed van pas als je vaak wisselt tussen bijvoorbeeld je mountainbike en je koersfiets. Je kan het toestel zo eenvoudig verwisselen van de ene naar de andere fiets. Vooral top-mounts en front-mounts van K-Edge en HideMyBell zijn populair. Deze merken voorzien namelijk speciale stuurhouders voor ‘moeilijke gevallen’ zoals een aero stuur of specifieke fietsen zoals een Trek Madona of Cervelo S5. Dankzij adapters kan je er zowel Wahoo als Garmin, Polar, Bryton, Mio of andere toestellen op monteren. Bij stuurhouders van HideMyBell is er een geïntegreerde en goed verstopte fietsbel.

  • Skins: Een skin is een extraatje voor een echte totaalbeleving. Zie het als een car wrap bij een auto. Het is een soort tweede huid op je fiets-gps die evenwel niet beschermt.

  • Beschermhoesjes: Veruit de meeste fietsers die een fiets-gps hebben, kochten ook meteen een Garmin of Wahoo cover. Zo’n beschermhoesje is namelijk geen overbodige luxe. Als de stuurhouder goed geïnstalleerd is, kan je fiets-gps in principe niet vallen tijdens het fietsen. Al is niets onfeilbaar. Bovendien beschermt zo’n fiets-gps cover je toestel als je zelf ten val komt. Hopelijk gebeurt het niet te snel, maar ooit maak je toch eens een valpartij mee.

Verbeter het gebruikersgemak met fietscomputer accessoires & onderdelen

Met behulp van fietscomputer accessoires en reserve-onderdelen verbeter je aanzienlijk het gebruiksgemak van je toestel, maak je je gehele set-up aerodynamischer en bescherm je je toestel in geval van een valpartij. Koop jouw fietscomputer accessoires en onderdelen nu via de Fashion For Cycling webshop met gratis levering vanaf €50.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 111 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.