Smart fietstrainers

Er zijn 12 producten

Smart trainers

Smart trainers of interactieve fietstrainers zijn fietstrainers die je kan koppelen aan software en trainingsprogramma’s. Met smart trainers kan je tijdens het fietsen zelf de weerstand aanpassen en word jouw training een stuk efficiënter. Toont jouw software (bijv. Zwift) een helling op het scherm? Dan zal het lastiger trappen wor...

Smart trainers

Smart trainers of interactieve fietstrainers zijn fietstrainers die je kan koppelen aan software en trainingsprogramma’s. Met smart trainers kan je tijdens het fietsen zelf de weerstand aanpassen en word jouw training een stuk efficiënter. Toont jouw software (bijv. Zwift) een helling op het scherm? Dan zal het lastiger trappen worden. Een interactieve fietstraining dus!

Welke soorten smart trainers bestaan er?
Smart trainers komen zowel voor bij de direct drive trainers als bij de wheel-on trainers. Het verschil zit ‘em in de manier waarop je jouw fiets monteert aan de trainer. Direct drive trainers zijn smart trainers waarbij je een vliegwiel gaat gebruiken, en dus geen gebruik maakt van jouw eigen achterwiel. Het voordeel hiervan is dat je een grotere weerstand kan creëren. Onze favorieten: Tacx Neo 2 T Smart, Elite Trainer Direto X en Wahoo Kickr Core!

De Wheel-on trainer
Bij een wheel-on trainer maak je wel gebruik van je eigen achterwiel. Je plaats het achterwiel tegen de rol van de wheel-on trainer en creërt zo zelf een vliegwiel. De weerstand waarmee deze rol draait kan aangepast worden en werkt als een rem op jouw achterwiel. Wheel-on trainers zijn een stuk goedkoper dan de direct drive trainers.

Mag het wat specialer zijn?
De Tacx Neo Bike Smart is een fiets op zich en is naar eigen zeggen de stilste, meest accurate en meest realistische indoor fiets trainer. Met pedaalslaganalyse, accurate krachtsimulatie tot 2200 watt, hellingsgraden tot 25% en meer, is deze revolutionaire smart trainer hét pronkstuk van Tacx.

Liever iets anders?
Ontdek ook onze basis trainers en rollenbanken. Ook voor een Zwift abonnement en andere software kan je bij ons terecht.

Heb je nog vragen over ons aanbod? Neem vrijblijvend contact op of spring binnen in één van onze winkels. Onze medewerkers helpen je graag verder!

Minder
Meer
Toont 1 - 12 of 12 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.