• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

Fietstrainer accessoires

Er zijn 77 producten

Na de aankoop van een nieuwe fietstrainer wil je de gebruikerservaring natuurlijk zo optimaal mogelijk maken. In ons assortiment vind je daarom heel wat fietstrainer accessoires terug zodat je fietsplezier en -comfort kan ervaren. Sommige fietstrainer accessoires en toebehoren zijn essentieel om goed gebruik te kunnen maken van je nieuwe toestel...

Na de aankoop van een nieuwe fietstrainer wil je de gebruikerservaring natuurlijk zo optimaal mogelijk maken. In ons assortiment vind je daarom heel wat fietstrainer accessoires terug zodat je fietsplezier en -comfort kan ervaren. Sommige fietstrainer accessoires en toebehoren zijn essentieel om goed gebruik te kunnen maken van je nieuwe toestel, andere accessoires zijn leuke extraatjes. Die helpen je dan om de ervaring nog realistischer te maken of je fiets te beschermen. Bestel je fietstrainer accessoires meteen via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Fietstrainer accessoires kopen?

We hebben heel wat handige en leuke fietstrainer accessoires in ons gamma. We geven je daarom een beknopt overzicht, met een woordje uitleg.

  • Trainerband: Als je losse fietsrollen of een wheel-on fietstrainer hebt, gebruik je best een wiel met een specifieke trainerband. Een remrol is een heuse aanslag op de banden, zeker bij gewone banden. Trainerbanden zullen minder snel slijten.

  • Trainermat: Een trainermat is geen noodzakelijk fietstrainer accessoire, maar is wel zeer handig. Zo’n mat beschermt namelijk je vloer en absorbeert het geluid van je trainer.

  • Voorwielsteun: Een voorwielsteun is meestal inbegrepen bij een fietstrainer. Deze steun zorgt ervoor dat je fiets volledig horizontaal komt te staan.

  • Tabletsteun: Een tabletsteun is een leuke extra. Met behulp van zo’n steun plaats je je tablet namelijk makkelijk en veilig op je stuur.

  • Body of adapter: Wheel-on en direct-drive fietstrainers zijn compatibel met de meeste courante groepsets. Maar niet alles past. Een extra body of adapter is soms noodzakelijk. Zeker als je meerdere fietsen wil gebruiken op je fietstrainer kan het handig zijn meerdere assen te hebben.

  • ANT+-sensor: In sommige gevallen is een ANT+-sensor noodzakelijk voor een goede verbinding tussen je fietstrainer en je laptop of tablet. Controleer steeds of je trainer compatibel is met het te gebruiken softwareprogramma. 

  • Zweetdoek: Een zweetdoek of zweetvanger beschermt je fiets (en de vloer) tegen zweetdruppels. Je fiets kan zo niet beschadigd worden.

  • Tas: Om je fietstrainer mooi op te bergen of om hem mee te nemen, zijn er specifieke draagtassen beschikbaar. Deze tassen hebben ingebouwde bescherming en compartimenten voor accessoires.

  • Elektronisch accessoire: Er zijn ook bijkomende accessoires die je rijervaring indoor nóg realistischer maken. Een voorbeeld is een tegenwindsimulator of een toestel dat je voorwiel omhoog en omlaag brengt naargelang de stijgingsgraad in je rit. Dit is handig bij het trainen voor bergop fietsen, omdat je zo andere spiergroepen traint dan als je fiets horizontaal blijft staan.

Bestel gemakkelijk fietstrainer accessoires bij Fashion for Cycling

Ben je klaar om jouw indoor ride nog realistischer en veelzijdiger te maken? Koop al je fietstrainer accessoires nu online via de Fashion For Cycling-webshop tegen de laagste prijzen of kom eerst even langs in een van onze winkels. 

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 77 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.