• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

Basis fietstrainers

Er zijn 5 producten

Met een fietstrainer breng je je conditie makkelijk naar een hoger niveau. Wanneer het in de winter te koud is om buiten te fietsen of te veel regent, plaats je je koersfiets of mountainbike eenvoudigweg op je fietstrainer en begin je te fietsen. Makkelijker kan niet en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Afhankelijk van je wensen kies je zelf...

Met een fietstrainer breng je je conditie makkelijk naar een hoger niveau. Wanneer het in de winter te koud is om buiten te fietsen of te veel regent, plaats je je koersfiets of mountainbike eenvoudigweg op je fietstrainer en begin je te fietsen. Makkelijker kan niet en het hoeft helemaal niet duur te zijn. Afhankelijk van je wensen kies je zelf welk type fietstrainer voor jou het beste is. Als je graag online met je vrienden fietst via Zwift, BKool of een andere app of je een strak trainingsschema moet afwerken, dan is een smart fietstrainer de beste keuze. Als je graag gewoon in conditie wilt blijven, dan zal een basis fietstrainer waarschijnlijk al volstaan. Koop jouw nieuwe basis fietstrainer nu tegen de beste prijzen bij Fashion For Cycling online via de webshop of in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Basis fietstrainer kopen?

Basis fietstrainers bij Fashion For Cycling zijn niet-interactieve wheel-on fietstrainers. Dit betekent dat je je wiel vastzet in de fietstrainer en je weerstand krijgt via een remrol. Via een hendeltje dat je vastklemt aan je stuur kan je de weerstand eenvoudig aanpassen. Bij Tacx en Elite basis fietstrainers zit je achterwiel vast in het systeem. Bij Feedback trainers is dat het voorwiel. Basis fietstrainers zijn zowel geschikt voor beginnende fietsers als voor meer gevorderde wielrenners


Omdat je wiel op een remrol rust, zal je band sneller slijten. Je voorziet daarom het best een wiel dat je enkel gebruikt om op je basis fietstrainer te rijden, uitgerust met een specifieke trainingsband. Deze band is ontwikkeld voor het rijden op een remrol en slijt veel minder snel. Een basis wheel-on fietstrainer is voorzien op verschillende fietssystemen. Je kan dus ook een fiets met schijfremmen en een steekas erop monteren, al dan niet met een adapter. Neem daarom zeker een kijkje bij de trainer-accessoires.

Een basis wheel-on fietstrainer is zeer compact en is licht in gewicht. Je kan hem daardoor makkelijk meenemen naar bijvoorbeeld een weg- of pistewedstrijd om vooraf even op te warmen of achteraf uit te rijden. Dit kan je uiteraard ook met losse fietsrollen. Je hebt namelijk ook geen stroom nodig. Dit betekent tevens dat het een niet-interactieve fietstrainer is. Je kan je basis wheel-on fietstrainer dus niet koppelen met trainingssoftware. Als je fiets is uitgerust met een powermeter en snelheids- of cadanssensor, kan je wel apps zoals Zwift gebruiken maar het zal minder exact zijn dan met een interactieve direct-drive fietstrainer. 

Een basis fietstrainer bestel je gemakkelijk bij Fashion for Cycling

Ben je op zoek naar een goede fietstrainer om in de winter je conditie op peil te houden of je benen warm te draaien voor een wedstrijd? Dan is een basis wheel-on fietstrainer van Tacx, Elite of Feedback een prima optie voor jou. Aarzel niet en koop je fietstrainer meteen via de webshop of vraag extra uitleg aan de winkelmedewerkers in het filiaal in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 5 of 5 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.