Accessoires & onderdelen

Er zijn 8 producten

Het moge duidelijk zijn: een goed sporthorloge is absoluut een handig accessoire om je het leven makkelijker te maken en je fitter te laten voelen. Een fietshorloge vervangt tot op een bepaalde hoogte zelfs een fiets-gps dankzij een brede waaier aan functionaliteiten met onder andere een navigatiefunctie en verbinding met een cadanssensor en ver...

Het moge duidelijk zijn: een goed sporthorloge is absoluut een handig accessoire om je het leven makkelijker te maken en je fitter te laten voelen. Een fietshorloge vervangt tot op een bepaalde hoogte zelfs een fiets-gps dankzij een brede waaier aan functionaliteiten met onder andere een navigatiefunctie en verbinding met een cadanssensor en vermogensmeter. Een fitnesshorloge is dan weer meer gericht op je algemene gezondheid met onder andere sleep tracking en 24/7 hartslagmeting. En om je het leven nóg makkelijker te maken of kapotte/verloren onderdelen te vervangen hebben we een mooi aanbod aan sporthorloge accessoires en onderdelen. Bestel meteen via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Sporthorloge accessoires & onderdelen kopen?

  • Horlogebandjes: Het oog wil uiteraard ook wat. Om je sporthorloge optimaal te pimpen, kan je verschillende bandjes kopen. Dit kunnen kunststof bandjes maar ook stoffen bandjes zijn. Hou er uiteraard wel rekening mee dat je niet zomaar alle horlogebandjes op je sporthorloge kan monteren. Het bandje moet namelijk passen op de horlogekast. Sommige horloges hebben een zeer specifieke aansluiting, terwijl andere absoluut een bandje nodig hebben van een bepaald aantal millimeter breed.

  • Stuurhouders: Sommige renners vinden een horloge om de pols dragen toch niet zo’n fijn gevoel. In bepaalde fietsposities kan een horloge de pols wat afknellen. Om te verzekeren dat je toch gebruik kan maken van een sporthorloge op de fiets, zijn er ook speciale stuurhouders van bijvoorbeeld Sigma of Polar. Je sporthorloge zit zo stevig vast op je stuur en je kan op die manier makkelijk belangrijke data zien.

  • Oplaadkabeltjes: Oplaadkabeltjes van elektronische toestellen zijn van die typische producten die je makkelijk kwijtspeelt. Gelukkig kan je zulke oplaadkabeltjes van diverse sporthorloges ook apart bestellen. Met deze oplaadkabeltjes kan je ook makkelijk gegevens van je horloge overzetten naar je laptop en vice versa.

Sporthorloge accessoires & onderdelen bestel je bij FFC

Wil je een nieuw bandje op je sporthorloge of ben je je oplaadkabeltje kwijtgeraakt? Bij Fashion For Cycling vind je vast en zeker de sporthorloge accessoires en onderdelen die je nodig hebt. Plaats je bestelling via de Fashion For Cycling-webshop met gratis levering in België vanaf €50 of breng een bezoekje aan een van onze winkels.

Minder
Meer
Toont 1 - 8 of 8 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.