Sport headphones

Sorteer op
SHOKZ OPENSWIM BLACK-1
€ 189,95
SHOKZ OPENFIT BLACK-1
€ 199,95
SHOKZ OPENFIT BEIGE-1
€ 199,95
SHOKZ OPEN RUN PRO MINI ZWART-1
€ 189,95
SHOKZ ROADWAVE BRIL-1
€ 299,95
SHOKZ OPEN RUN MINI ZWART-1
€ 139,95
SHOKZ OPEN MOVE WHITE-1
€ 89,95
SHOKZ OPEN RUN GREY-1
€ 139,95
SHOKZ OPEN MOVE BLUE-1
€ 89,95
SHOKZ OPEN RUN ZWART-1
€ 139,95
SHOKZ OPEN RUN RED-1
€ 139,95
SHOKZ OPEN RUN BLUE-1
€ 139,95
SHOKZ OPEN RUN PRO BLUE-1
€ 189,95
SHOKZ OPEN RUN PRO PINK-1
€ 189,95
SHOKZ OPEN RUN PRO BEIGE-1
€ 189,95
SHOKZ OPEN MOVE GREY-1
€ 89,95
SHOKZ OPEN MOVE PINK-1
€ 89,95
SHOKZ OPEN RUN PRO ZWART-1
€ 189,95

18 producten

Waar de gewone oortjes die je bij je smartphone kreeg of een gewone hoofdtelefoon meer dan voldoende zijn in het dagelijkse leven, bijvoorbeeld bij het wandelen of tijdens een treinrit, voldoen ze niet bij een fietsrit. Bij oortjes met kabel zit de kabel toch serieus in de weg en door te zweten vallen de oortjes om de haverklap uit je oren. Een klassieke hoofdtelefoon lukt al helemaal niet want dan kan je je fietshelm niet meer opzetten. De oplossing is een gespecialiseerde sport headphone. Die blijft steeds goed zitten als je aan het fietsen - of hardlopen - bent en staat je toe om de omgevingsgeluiden te blijven horen. Koop je nieuwe sport headphones snel via de Fashion For Cycling-webshop met gratis verzending vanaf €50.

Sport headphones kopen?

Een lange fietstocht is het ideale moment om nieuwe muziek te ontdekken of een leuke podcast te beluisteren. Muziek werkt namelijk ontspannend én motiverend. Zo zal je nog meer voldaan van de fiets af stappen. Het is daarvoor wel belangrijk dat je goede sport headphones hebt. 

De sportheadphones van AfterShokz zijn alvast meer dan de moeite waard. Dit zijn headphones zonder kabel waardoor je alvast geen last hebt van een vervelende kabel in de nek. Bij AfterShokz sportheadphones ben je verzekerd van een optimale pasvorm met een frame om de oren heen via de nek. Er is dus altijd ruimte om je helm en ook een fietsbril te dragen. Het frame is uiterst stevig om schokken te weerstaan en de headphone zal niet loskomen. Omdat deze sportheadphones draadloos zijn, moet je ze verbinden met je smartphone via Bluetooth.

Comfortabele draadloze sport headphones

AfterShokz sportheadphones zijn uiterst comfortabel om te dragen door het lichte gewicht. Met klassieke oortjes of een koptelefoon fietsen kan overigens best gevaarlijk zijn. Verscheidene onderzoeken hebben al uitgewezen dat fietsen met klassieke oortjes of een koptelefoon de kans op een ongeval drastisch doet toenemen, omdat je eenvoudigweg het omgevingsgeluid niet hoort. Daar heeft AfterShokz wat op gevonden. Dankzij de gepatenteerde bone conduction technology kan je naar muziek of een podcast luisteren én de omgevingsgeluiden horen. Deze sportheadphones gaan namelijk niet in of over je oor maar rusten tegen de beenderen net naast je oor. Met behulp van trillingen wordt het geluid via deze beenderen meteen naar je binnenoor overgebracht zonder het trommelvlies te passeren. 

Onze AfterShokz sportheadphones beschikken over een lange autonomie zonder laden en kunnen tegen een flinke stoot. Ze overleven zonder problemen zweet en regen dankzij een goede waterbestendigheid. Enkele modellen zijn zelfs geschikt om mee te zwemmen (let op: niet allemaal). Deze types beschikken niet over Bluetooth maar over een ingebouwde mp3-speler.

Bestel sport headphones gemakkelijk online bij Fashion For Cycling

Draag jij ook veiligheid hoog in het vaandel, maar wil je toch muziek beluisteren op de fiets? Dan zijn onze sportheadphones dé geijkte oplossing voor jou. Kies ook voor AfterShokz sportheadphones bij Fashion For Cycling. Bestel via de webshop met gratis levering in België vanaf €50.