• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

Sportcamera

Er zijn 7 producten

Je koersfiets of mountainbike brengt je vaak op plaatsen waar je nog nooit bent geweest en misschien wel nooit meer zal komen. Het is dan zaak om zoveel mogelijk het moment in je op te nemen, maar er is nog een manier om het later te herbeleven: met een sportcamera. Zo’n sportcamera is een leuke toevoeging aan je uitrusting en het stelt je in st...

Je koersfiets of mountainbike brengt je vaak op plaatsen waar je nog nooit bent geweest en misschien wel nooit meer zal komen. Het is dan zaak om zoveel mogelijk het moment in je op te nemen, maar er is nog een manier om het later te herbeleven: met een sportcamera. Zo’n sportcamera is een leuke toevoeging aan je uitrusting en het stelt je in staat om nadien de beelden van bijvoorbeeld de Ronde Van Vlaanderen cyclo, die supertechnische downhill-trail in de Franse Alpen of een massasprint tijdens een wedstrijd te herbekijken. Ben je op zoek naar handige sportcamera accessoires? Kom dan zeker even langs bij Fashion For Cycling in Lotenhulle of Geraardsbergen of plaats je bestelling meteen online.

Sportcamera accessoires & onderdelen kopen?

Je kent vast wel de spectaculaire filmpjes van Velon (een samenwerking van enkele World Tour-teams) die je meenemen naar de buik van het peloton. Dankzij cameraatjes op het stuur of onder het zadel ervaar je bijna zelf het gevoel van zelf in het peloton te zitten. Velon maakt deze filmpjes met behulp van sportcamera’s en stevige bevestigingsmechanismen. En deze technologie is absoluut ook voor jou beschikbaar. Die epische fietsrit nadien herbeleven is dus geen probleem. 

Er zijn verschillende mogelijkheden je action cam te bevestigen.

 

  • Helmbevestiging: De helmbevestiging als sportcamera accessoire is de beste oplossing als je je fietsrit helemaal vanuit jouw oogpunt wil herbeleven. Het beeld volgt namelijk jouw hoofdbewegingen. Zo een helmet mount is trouwens ook vaak geschikt om verlichting te monteren (eventueel mits gebruik van de juiste adapters).

  • Bevestiging op de borst: Een andere oplossing is met behulp van een bevestingsband om de borst. Zo krijg je ook een goed point of view. Een mogelijk nadeel van deze methode is dat je misschien wat minder bewegingsruimte hebt.

  • Zadelbevestiging: Om te kijken wie er de ganse rit in je wiel hing, kan je zadelbevestiging als sportcamera accessoire gebruiken. Die bevestiging monteer je makkelijk aan de zadelrails

  • Stuurbevestiging: De bevestiging van de sportcamera op het stuur komt misschien wel het meeste voor. Afhankelijk van het precieze type staat de camera dan bovenop het stuur of zit hij wat beter weggestopt onder een front-mount.

TIP: Neem zeker ook eens een kijkje bij onze fietscomputer accessoires. Een aantal mounts voor fiets-gps’en zijn namelijk zogenaamde combo’s met ook de mogelijkheid tot het bevestigen van een action cam en/of verlichting.

Sportcamera accessoires & onderdelen bestel je op fashionforcycling.be

Leg je volgende fietsrit vast op beeld met behulp van een sportcamera met bijkomende accessoires en onderdelen, zodat je hem later kan herbekijken. Je koopt je sportcamera accessoires meteen via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in een van onze winkels.

Minder
Meer
Toont 1 - 7 of 7 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.