Mobiele drukreinigers

Sorteer op
KARCHER MOBILE OUTDOOR CLEANER-1
€ 154,95
KARCHER MOBILE OUTDOOR CLEANER MET BIKE BOX-1
€ 179,95
-10 %
MUC OFF PRESSURE WASHER BUNDLE-1
Speciale prijs € 179,96 Normale prijs € 199,95
AQUA2GO PRO MOBIEL DRUKREINIGER-1
€ 199,95
AQUA2GO MOBIEL DRUKREINIGER-1
€ 149,95

5 producten

Je dure racefiets of mountainbike afspuiten met een grote hogedrukreiniger waarmee je ook je terras poetst is geen goed idee. De té krachtige straal kan namelijk onderdelen of de lak beschadigen. Je fiets daarentegen afspuiten met een mobiele fietsreiniger is absoluut wel een goed idee. Zo’n compacte mobiele fietsreiniger is absoluut een goede investering. Na een fietstocht in de regen of modder ben je met zo’n mobiele fietsreiniger veel sneller klaar met poetsen en bovendien zijn ze makkelijk mee te nemen op reis.

 

Er zijn verschillende types mobiele fietsreinigers:

 

Met of zonder aansluiting op het elektriciteitsnet: Er zijn mobiele fietsreinigers die je in het stopcontact moet steken, maar er zijn er ook die autonoom werken. Deze hebben logischerwijze een oplaadbare batterij. Als je nooit zonder stroom op je mobiele fietsreiniger wil vallen, kies je er dus best een met aansluiting op het elektriciteitsnet.

Met of zonder wateraansluiting: Daarnaast zijn er mobiele fietsreinigers met of zonder waterreservoir. Die zonder moet je direct op de kraan aansluiten. Bij reinigers met reservoir heb je geen watervoorziening nodig.

 

Je kan een mobiele fietsreiniger uiteraard ook gebruiken om bijvoorbeeld tuinstoelen of je auto af te spuiten.

 

Met enkel een mobiele fietsreiniger kom je al een heel eind, maar er zijn nog een aantal onderhoudsproducten die echt wel goed van pas komen. Denk maar aan bike cleaners en aangepaste fietsborstels. En na het poetsen smeer je je ketting met de juiste fiets-smeermiddelen. Kom langs in de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of plaats je bestelling via de FFC-webshop.