Pakketten

Er zijn 3 producten

Er bestaat zodanig veel sportvoeding dat het soms lastig wordt om door de bomen het bos te blijven zien. Of misschien wil je wel van een bepaald merk eens een aantal producten uitproberen of wil je nieuwe smaakjes ontdekken? Dat kan allemaal met de sportvoeding-pakketten van Fashion For Cycling. Wij bieden uitgebalanceerde sportvoeding-pakketten...

Er bestaat zodanig veel sportvoeding dat het soms lastig wordt om door de bomen het bos te blijven zien. Of misschien wil je wel van een bepaald merk eens een aantal producten uitproberen of wil je nieuwe smaakjes ontdekken? Dat kan allemaal met de sportvoeding-pakketten van Fashion For Cycling. Wij bieden uitgebalanceerde sportvoeding-pakketten van verschillende merken aan zoals Neapharma en 3Action. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een cadeau voor een fervent fietser. Met een sportvoeding-pakket sla je nooit de bal mis! Kom daarom langs in de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of bestel meteen via de webshop.

Sportvoeding pakket kopen

Ben je een beginnende fietser of leg je elk jaar meer kilometers af met je fiets dan met je auto? Voor elk fietsniveau is er wel een passend sportvoeding-pakket te verkrijgen. Deze zitten vol met verschillende types sportvoeding, denk maar aan energierepen, isotone sportdrank, gelletjes en recuperatieshakes. In de starters-versie zit er dan wat minder dan in de pro-versie.

 

Een andere reden om te kiezen voor een sportvoeding-pakket is omdat het je meestal een pak goedkoper uitkomt dan wanneer je de producten elk apart aankoopt. Bovendien ben je bij het apart aankopen ook afhankelijk van de voorraad van elk product. Als je in bulk aankoopt (zoals dat bij een sportvoeding-pakket het geval is) betaal je vaak een lagere prijs

TIP: Bij Fashion For Cycling hebben bepaalde producten ook bulkkorting onafhankelijk van een sportvoeding-pakket. Of er volumekorting voorzien is op een product, zie je op de productpagina.

Ben je al jaren verslingerd aan de sportdranken en -repen van een bepaald merk, maar wil je wel eens de rest van het gamma aan sportvoeding verkennen? Dan kan een sportvoeding-pakket een goede oplossing zijn. De mens is namelijk een gewoontedier, waardoor bepaalde gewoontes loslaten voor best wat twijfel kan zorgen. Doordat er niet te veel en niet te weinig sportvoeding in zo’n pakket, ben je er vlug doorheen als de producten in het sportvoeding-pakket toch niets voor jou blijken te zijn. En als de producten wel echt iets voor jou zijn, kan je zo overschakelen op de losse aankoop van de repen, gels en sportdrank.

 

En weet je echt niet wat je moet kopen als cadeautje voor een wielrenner? Een sportvoeding-pakket is dan de gedroomde oplossing, al dan niet gepaard met een Fashion For Cycling-giftcard!

Complete sportvoeding pakketten bestel je gemakkelijk en snel op fashionforcycling.be

Koop meteen sportvoeding-pakket bij Fashion For Cycling en ontdek de verschillende smaakjes. Breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of bestel via de FFC-webshop.

Minder
Meer
Toont 1 - 3 of 3 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.