Aeropak heren

Sorteer op
-10 %
SPRINTPAK BIORACER SPEEDWEAR CONCEPT RR-1
Vanaf € 197,10 Normale prijs € 219,00
-10 %
SPRINTPAK CASTELLI SANREMO RC SPEED SUIT-1
Vanaf € 234,00 Normale prijs € 260,00
-10 %
SPRINTPAK CASTELLI SANREMO RC SPEED SUIT-1
Vanaf € 234,00 Normale prijs € 260,00
-10 %
SPRINTPAK ALé BAD R-EV1-1
Vanaf € 220,46 Normale prijs € 244,95
-10 %
SPRINTPAK BIORACER SPEEDWEAR CONCEPT ROAD RACE-1
Vanaf € 179,10 Normale prijs € 199,00
-10 %
SPRINTPAK SANTINI REDUX ISTINTO C3-1
Vanaf € 242,10 Normale prijs € 269,00
OP=OP
PROMO
BODY ALé FUGA-1
Vanaf € 125,00 Normale prijs € 179,90
-10 %
SPRINTPAK SANTINI REDUX ISTINTO C3-1
Vanaf € 247,50 Normale prijs € 275,00
OP=OP

8 producten

Wie beelden van vroeger bekijkt, zal al snel merken dat er zeer lange tijd weinig aandacht werd besteed aan aerodynamica in het wielrennen. Dat is vandaag de dag wel anders. Elk World Tour-team doet tests in windtunnels en ook niet-professionele wielrenners zijn meer en meer bezig met aerodynamica om het maximale uit hun prestaties te halen. Daarom zie je ook bij gewone wegwedstrijden heel wat renners met een tijdritpak voor heren (ook wel fietspak of aeropak genoemd) fietsen. De fietsbroek en het fietsshirt bestaan dan uit één stuk. Zo’n aeropak voor heren kleeft als een soort tweede huid op je lichaam wat het op en top aerodynamisch maakt. Koop nu je fietspak voor heren in de webshop van Fashion For Cycling of kom eerst langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en vraag advies aan onze winkelmedewerkers.

Aeropak heren kopen?

Een heren-aeropak is een prima keuze als je een tijdrit gaat afwerken, maar komt ook in wegwedstrijden tot zijn recht. De aerodynamische eigenschappen van deze tijdritpakken zijn weergaloos, zonder dat dit de andere eigenschappen van wielerkledij teniet doet. Onze aeropakken beschikken daarom ook over een uitstekend ademend vermogen, zodat je zweet goed kan verdampen en je niet oververhit geraakt. Sommige modellen zijn uitgerust met mesh-vlakken voor een optimale ventilatie. Dankzij de lange ritssluiting krijg je ze vrij vlot aan en uit, al is even stoppen voor een sanitaire pauze best wat lastiger. 

 

Net als bij een gewoon fietsshirt met korte mouwen vind je bij heren-tijdritpakken een of meerdere zakjes op de rug. Deze zijn wel een stuk kleiner en zo geplaatst dat de invloed op de aerodynamica minimaal is. 

 

Aan de benen - en soms ook aan de armen - zijn heren-tijdritpakken vaak uitgerust met silicone grippers. Je fietspak blijft zo tot op de millimeter precies op dezelfde plaats zitten, waardoor de aerodynamica steeds optimaal blijft. Het zorgt voor meer draagcomfort en een pasvorm op maat.

Ga je deelnemen aan een triatlon? Dan ga je beter voor een specifiek triatlon-pak. Dat heeft een licht andere opbouw met onder andere een dunner zeem, aangepast aan het lopen en zwemmen. 

Bestel jouw nieuwe heren aeropak eenvoudig op fashionforcycling.be

Ben jij klaar om als een speer te gaan op de fiets? Vergeet dan zeker je heren-fietspak van Fashion For Cycling niet. Bestel het nu via onze webshop of bezoek eerst onze winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen om je aeropak eens te passen.