Fietsshirt heren mouwloos

Sorteer op
NIEUW
-10 %
FIETSSHIRT CRAFT ADV ENDUR SL-1
Vanaf € 62,96 Normale prijs € 69,95
NIEUW
-10 %
FIETSSHIRT CRAFT ADV ENDUR SL-1
Vanaf € 62,96 Normale prijs € 69,95
-10 %
FIETSSHIRT CASTELLI ENTRATA VI SL-1
Vanaf € 67,50 Normale prijs € 75,00
-10 %
FIETSSHIRT CASTELLI ENTRATA VI SL-1
Vanaf € 67,50 Normale prijs € 75,00
PROMO
TRUI SPORTFUL MATCHY SL-1
Vanaf € 40,00 Normale prijs € 60,00
OP=OP
-10 %
FIETSSHIRT CASTELLI ENTRATA VI SL-1
Vanaf € 67,50 Normale prijs € 75,00
-10 %
BODYWARMER ALé THERMO-1
Vanaf € 65,69 Normale prijs € 72,99
PROMO
TRUI DOTOUT RAINBOW SL-1
Vanaf € 60,00 Normale prijs € 89,90
OP=OP

8 producten

De laatste jaren krijgen we ook in België of Nederland steeds meer te maken met exotische temperaturen. Dagen waarop het kwik stijgt tot 35 graden Celsius en meer zijn allang geen uitzondering meer. Hoewel artsen aanraden om bij zulke hitte niet te gaan sporten, blijft het bij velen kriebelen om toch op de koersfiets of mountainbike te stappen. Een knalblauwe lucht vraagt er toch om, om buiten te komen met de fiets? Voor zeer warm weer zijn er daarom mouwloze heren-fietsshirts beschikbaar. Dankzij de ontblote armen kan je lichaam beter gebruik maken van de wind om je af te koelen. Je mag uiteraard niet vergeten jezelf goed in te smeren met zonnebrandcrème. Spot je een nieuw mouwloos fietstruitje voor heren in de Fashion For Cycling-webshop? Aarzel niet en bestel het meteen of kom eerst even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Fietstrui heren mouwloos kopen?

Naast het feit dat mouwloze fietsshirts jou wat meer verfrissing bieden in warm weer, gaan ze ook de typische ‘rennersstreepjes’ tegen. Voor veel fietsers zijn de tan lines een statussymbool, terwijl anderen ze net niet fijn vinden. Doordat je volledige arm bloot is, kan je optimaal genieten van de zon.

Op zich zijn heren-fietsshirts zonder mouwen niet zo verschillend van fietsshirts met korte mouwen. Ook shirts met korte mouwen ademen optimaal zodat je zweet niet in het shirt wordt opgenomen, maar wordt afgevoerd zodat het kan verdampen. Bij heren-fietsshirts zonder mouwen wordt dit effect nog versterkt. De stoffen zijn sneldrogend, zweetventilerend én geven je meer bewegingsvrijheid. Ondanks de sneldrogende eigenschappen kies je voor triathlon best voor een echt triathlonpak.

 

Omdat je een mouwloze heren-fietstrui vooral draagt in warme omstandigheden zijn de meeste modellen uitgerust met enkele extra’s die je beschermen tegen de felle zon. Uv-werende stof (vooral op de rug) voorkomt dat je verbrandt doorheen het shirt. Mouwloze fietsshirts voor heren zijn namelijk flinterdun. 

Niet alle fietsshirts zonder mouwen zijn trouwens ontwikkeld voor exotische temperaturen. Enkele types zijn net gemaakt voor wat kouder, winderig weer. Je gebruikt het dan als extra laagje boven je winterfietsjas of wielertruitje met lange mouwen. Doordat je alvast niet in de knoop kan raken met de mouwen, trek je het shirt makkelijk al fietsend aan of uit. Je kan het ook gebruiken om boven je shirt met korte mouwen aan te doen, als je een afdaling in gaat. In dit geval is een specifieke windstopper wel een betere optie. 

 

TIP: Bekijk zeker ook onze korte fietsbroeken, fietsshorts voor heren en fietsondershirts zonder mouwen.

Comfortabele mouwloze heren fietsshirts

Mouwloze heren-fietsshirts zijn net als alle andere fietsshirts vervaardigd uit hoogelastische stof wat het draagcomfort alleen maar ten goede komt. De shirts zijn voorzien van een anatomische pasvorm en dankzij een verzorgde afwerking van de naden is de kans op irritaties miniem. De tailleband is elastisch en soms voorzien van silicone om de onderkant van het shirt goed op zijn plaats te houden als je voorovergebogen op de fiets zit. Net als fietsshirts met lange en korte mouwen zijn heren-fietsshirts zonder mouwen uitgerust met achterzakjes om eten, reservemateriaal, je gsm en je portefeuille mee te nemen.

Fietstrui heren mouwloos bestel je gemakkelijk bij Fashion for Cycling

Ga jij graag bij zeer warme temperaturen toch de weg op met de koersfiets of mountainbike? Dan is een mouwloze heren-fietstrui zeker geen overbodige luxe. Bestel daarom snel je wieleroutfit in de webshop van Fashion For Cycling en krijg je bestelling gratis thuis geleverd in België vanaf een aankoopbedrag van €50. Wil je je nieuwe fietsoutfit liever eerst eens passen? Dat kan! Je bent altijd welkom in onze winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen. Onze medewerkers staan je bij met advies op jouw maat.