Aeropak

Er zijn 7 producten

Lig je wakker van iedere watt verlies of heb je liever het comfort van een kledingstuk waar broek en trui in 1 stuk zijn, dan is het aeropak de geschikte keuze voor jouw. Een aeropak zorgt er niet alleen voor dat je veel beter door de luchtweerstand zal snijden, maar zorgt er ook voor dat je een zeer comfortabel gevoel zal hebben op de fiets. Ee...

Lig je wakker van iedere watt verlies of heb je liever het comfort van een kledingstuk waar broek en trui in 1 stuk zijn, dan is het aeropak de geschikte keuze voor jouw. Een aeropak zorgt er niet alleen voor dat je veel beter door de luchtweerstand zal snijden, maar zorgt er ook voor dat je een zeer comfortabel gevoel zal hebben op de fiets. Een sprintpak, tijdritpak of body zitten allemaal in deze categorie waardoor jij enkel jouw favoriet eruit moet kiezen.

Minder
Meer
Toont 1 - 7 of 7 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.