• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

Lange fietsbroek kinderen

Er zijn 5 producten

Het allerliefste gaan kinderen uiteraard in een korte fietsbroek voor kinderen de fiets op. Maar wanneer de temperaturen onder ongeveer 12°C zakken, is het toch echt noodzakelijk dat je toekomstige topwielrenner een lange fietsbroek voor kinderen draagt. Als je benen het koud hebben, kan je uiteraard geen topprestaties leveren. Een lange kinder-...

Het allerliefste gaan kinderen uiteraard in een korte fietsbroek voor kinderen de fiets op. Maar wanneer de temperaturen onder ongeveer 12°C zakken, is het toch echt noodzakelijk dat je toekomstige topwielrenner een lange fietsbroek voor kinderen draagt. Als je benen het koud hebben, kan je uiteraard geen topprestaties leveren. Een lange kinder-fietsbroek behoort daarom dan ook tot de absolute basis van een wieleroutfit. In de winter draag je dus een lange fietsbroek, maar ook in de zomer - als het ‘s ochtends of ‘s avonds toch wat frisjes is - bewijst een lange kinder-fietsbroek absoluut zijn nut. Koop dus snel een lange fietsbroek voor kinderen online of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen zodat je kind zijn of haar nieuwe wieleroutfit eerst eens kan passen.

Lange fietsbroek voor kinderen kopen?

Er zijn meerdere soorten lange fietsbroeken voor kinderen, namelijk types met of zonder bretellen en types met of zonder zeem. Laten we even de voor- en nadelen van deze lange kinder-fietsbroeken bekijken.

 

  • Lange kinder-fietsbroeken met zeem: Fietsbroeken met zeem genieten zeker de voorkeur. Een zeem beschermt namelijk het zitvlak tegen irritatie door lang op het zadel te zitten, en helpt bij het afvoeren van zweet. De zeem bij een kinder-fietsbroek is ook wat anders dan bij fietsbroeken voor volwassenen. Het is wat kleiner en aangepast aan de anatomie van een kind.

  • Lange kinder-fietsbroek zonder zeem: Een fietsbroek zonder zeem wordt enkel gebruikt voor hele korte ritten of bij renners die een zeem écht niet fijn vinden. Een lange kinder-fietsbroek zonder zeem kan je overigens prima over een korte fietsbroek met zeem heen aandoen. Fietsbroeken zonder zeem komen ook goed van pas bij het lopen, schaatsen enz.

  • Lange kinder-fietsbroek met bretellen: Het best draagt je kind fietsbroeken met bretellen. De broek zal zo heel wat beter op haar plaats blijven zitten, wat een pak fijner fietst.

  • Lange kinder-fietsbroek zonder bretellen: Wie een fietsbroek zonder bretellen verkiest, vindt de bretellen waarschijnlijk niet zo fijn zitten. Broeken die bij de warming-up gebruikt worden, hebben vaak geen bretellen zodat ze makkelijk aan en uit kunnen.

Bij kinder-fietskledij heb je als ouder vaak de neiging een maatje groter te kopen. Kinderen groeien snel, waardoor kledij snel alweer te klein is. We raden dit toch af. De pasvorm van een kinder-fietsbroek is namelijk zeer belangrijk. Een te grote fietsbroek zal namelijk schuiven over de huid wat irritatie kan veroorzaken. Bovendien gaat het voordeel van de ergonomische, voorgevormde pasvorm zo teniet.

Een ruim aanbod lange kinder fietsbroeken bekijk je op fashionforcycling.be

Wil je kind ook in de winter vele uren op de koersfiets of mountainbike doorbrengen? Dan koop je best een lange kinder-fietsbroek! Koop de volledige wieleroutfit voor je kind via onze webshop of breng een bezoekje aan de winkel.

Minder
Meer
Toont 1 - 5 of 5 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.