Regenbroek heren

Sorteer op
REGENBROEK VAUDE FLUID II-1
€ 100,00
-10 %
REGENBROEK GORETEX GORE ENDURE-1
Vanaf € 179,96 Normale prijs € 199,95
-10 %
REGENBROEK CRAFT URBAN-1
Vanaf € 80,95 Normale prijs € 89,95
-10 %
REGENBROEK AGU GO ESSENTIAL-1
Vanaf € 40,50 Normale prijs € 45,00
-10 %
REGENBROEK AGU TECH COMMUTER REFLECTEREND-1
Vanaf € 148,50 Normale prijs € 165,00
-10 %
REGENBROEK GORETEX PACLITE-1
Vanaf € 161,96 Normale prijs € 179,95
-10 %
REGENBROEK AGU SECTION-1
Vanaf € 76,50 Normale prijs € 85,00
-10 %
REGENBROEK AGU WINTER COMMUTER-1
Vanaf € 148,50 Normale prijs € 165,00
-10 %
GORETEX C5 PACLITE TRAIL SHORT-1
Vanaf € 134,96 Normale prijs € 149,95
-10 %
REGENBROEK AGU COMPACT COMMUTER-1
Vanaf € 130,50 Normale prijs € 145,00
-10 %
REGENBROEK CRAFT CORE BIKE RIDE HYDRO LUMEN-1
Vanaf € 80,95 Normale prijs € 89,95
-10 %
REGENBROEK GORETEX PACLITE-1
Vanaf € 161,96 Normale prijs € 179,95

12 producten

Hoe vaker je fietst, hoe groter ook de kans is dat je tijdens je fietstocht te maken krijgt met een flinke regenbui. Zeker in het wisselvallige klimaat in de Lage Landen loert een bui altijd om de hoek. Je bent dus maar beter steeds goed voorbereid als je bijvoorbeeld met de fiets naar het werk gaat. Je hebt geen tijd om even te schuilen, maar tegelijk zit je liever niet helemaal doorweekt aan je bureau. Een waterdichte heren-fietsregenbroek is dan dé geijkte oplossing. Kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en vraag meer informatie aan onze medewerkers of koop je regenoutfit meteen online in de webshop. Je bestelling wordt binnen de 1 tot 3 werkdagen verzonden en gratis geleverd in België vanaf een aankoopbedrag van €50.

Regenbroek heren kopen?

Een hoogwaardige regenbroek moet voldoen aan enkele belangrijke kwaliteitseisen. De fiets-regenbroeken voor heren van Fashion For Cycling vinken alle puntjes aan.

 

  • Waterdichte materialen: Het primaire doel van een regenbroek is uiteraard ervoor zorgen dat je benen en je gewone broek onder je fiets-regenbroek voor heren niet nat worden. Regenbroeken zijn daarom gemaakt uit 100% waterdichte materialen. Je herkent de waterdichtheid aan de zogenaamde waterkolom. Deze schaal (uitgedrukt in millimeter) vertelt je hoe waterdicht een stof of kledingstuk is. Boven de 1500 mm wordt een materiaal als waterdicht beschouwd. Zeker de regenbroeken van AGU uit het gepatenteerde Poray 10000 gaan daar ruim boven.

  • Gesealde naden: De naden zijn bij kledingstukken altijd de zwakste plekken. Als de naden bij een regenbroek niet adequaat zijn afgewerkt, heeft het uiteraard geen zin een regenbroek te dragen. Het water dringt dan zo binnen. Dankzij gesealde naden is dit niet het geval.

  • Uitstekend ademend vermogen: In de zomer kan het ondanks regenweer nog best warm zijn. Als je dan met een heren-regenbroek fietst, kan je wel fel zweten. Zeker omdat een regenbroek ook winddicht is. Dankzij een uitstekend ademend vermogen van de regenbroek vermijden dat je gewone broek nat wordt door te zweten.

  • Versterkt zitvlak: Je draagt een fiets-regenbroek voor heren uiteraard in slecht weer. Bij die weersomstandigheden is kledij extra gevoelig voor slijtage. Kwalitatieve regenbroeken hebben daarom een versterkt zitvlak dat slijtage tegengaat en waardoor jouw heren-regenbroek langer meegaat. 

  • Reflecterende strips of vlakken: Als het hard regent, wordt het zicht meteen ook een pak slechter. Dit geldt niet alleen voor jou, maar ook voor andere weggebruikers. Regenbroeken en andere regenkleding zijn daarom voorzien van reflectiestrips die jouw veiligheid garanderen bij slecht zicht en in het donker.

  • Aanpasbare pasvorm: Regenbroeken hebben een lossere pasvorm zodat je ze met gemak over je gewone broek krijgt. Ze zijn ook wat aangepast aan de fietspositie met een hogere rug en sommige modellen hebben voorgevormde knieën zodat ze je bewegingsvrijheid niet in het gedrang brengen.

TIP: Neem ook een kijkje bij onze regenpakken, regenjassen en regenponcho's om echt helemaal droog te blijven.

Trotseer de regen met een goede heren regenbroek

Een regenbui mag geen excuus meer zijn om niet de fiets te nemen voor woon-werkverkeer. Een heren-regenbroek beschermt je namelijk uitstekend tegen nattigheid. De broekspijpen rits je makkelijk open of rek je uit met een elastiek, waardoor ze eenvoudig over je schoenen gaan bij het aan- en uittrekken. Geïntegreerde shoecovers bij de geavanceerde modellen beschermen ook je voeten. Je bergt je regenbroek dan handig op in een bijgeleverd zakje. Let er wel op dat je een natte broek niet te lang in het zakje laat, maar er op tijd weer uit haalt om te drogen.

Op zoek naar een regenbroek voor heren? Bestel online op fashionforcycling.be

Zonder natte broek op het werk aankomen, maar toch genieten van een heerlijke fietsrit? Dan koop je best een fiets-regenbroek voor heren bij Fashion For Cycling tegen de beste prijzen. Bestel meteen via de webshop of kom even langs in onze winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.