Triathlon kledij dames

Sorteer op
-10 %
TRIATHLONPAK CASTELLI FREE SANREMO 2 DAMES-1
Vanaf € 153,00 Normale prijs € 170,00
-10 %
TRIATHLONBROEK CASTELLI RIDE-RUN W-1
Vanaf € 90,00 Normale prijs € 100,00
-10 %
TRIATHLONTOP CASTELLI FREE 2 TRI DAMES-1
Vanaf € 90,00 Normale prijs € 100,00
-10 %
TRIATHLONTOP CASTELLI FREE 2 TRI DAMES-1
Vanaf € 90,00 Normale prijs € 100,00
-10 %
TRIATHLONPAK CASTELLI FREE SANREMO 2 DAMES-1
Vanaf € 153,00 Normale prijs € 170,00

5 producten

Tijdens een triatlon moet je drie verschillende sportdisciplines tot een goed einde brengen: eerst zwemmen, gevolgd door fietsen en eindigen met lopen. Bij het trainen voor de verschillende disciplines kan je uiteraard gerust gebruik maken van specifieke zwem-, fiets- en loopkleding. Maar tijdens een wedstrijd waarin elke seconde het verschil kan betekenen tussen winst en verlies wil je geen tijd verliezen met een onnodige kledijswitch. Met een kwalitatief dames-trisuit oftewel triatlonkledij los je dit op. Je legt de volledige triatlon namelijk af in dit pak. Ga jij binnenkort de uitdaging aan? Koop dan nu je dames-trisuit in de Fashion For Cycling-webshop of kom eerst even passen in onze winkels met vakkundig advies van de medewerkers.

Triatlon kledij dames kopen?

Specifieke dames-triatlonkledij is extreem licht zodat je zelfs amper voelt dat je een pak draagt. Zo’n pak is gemaakt uit speciale stof waardoor het uiterst comfortabel aanvoelt en sneldrogend is. Tijdens het zwemmen draag je waarschijnlijk nog een wetsuit boven je dames-trisuit, maar als je pak toch nat wordt, moet je niet de rest van de triatlon met natte kledij afwerken. Echt comfortabel is dit niet en dit zou voor huidirritatie zorgen. Vanaf het moment waarop je in het water springt tot je over de eindmeet loopt, kan je de wedstrijd in comfortabele kledij afwerken. Bij de korte afstand kies je best voor een dames-trisuit uit één stuk. Bij langere afstanden kan je ook voor een tweedelig pak gaan. Dit is net wat makkelijker bij een toiletbezoek en de zeem is wat dikker.

 

Sowieso zijn bij dames-trisuits de zemen wat dunner dan bij gewone fietsbroeken. De zemen zijn over het algemeen ook wat kleiner zodat ze niet in de weg zitten bij het zwemmen en lopen. Triatlon-kledij streeft altijd naar de beste combinatie van comfort, aerodynamica en veelzijdigheid. Dat geldt zeker ook bij specifieke triatlon schoenen.

 

De naden van dames-trisuits zijn gereduceerd, waardoor je bij lange wedstrijden alvast geen risico loopt op irritatie. Je glijdt op die manier ook efficiënter door het water. De uiteinden van de mouwen en broekspijpen zijn voorzien van grippers, wat ervoor zorgt dat je dames-triatlonkledij goed op zijn plaats blijft zitten. 

Op zoek naar triatlon kledij voor dames? Bestel online op fashionforcycling.be

Ben je helemaal overtuigd van de voordelen van een dames-trisuit? Gelijk heb je! Bij het deelnemen aan een triatlon is specifieke dames-triatlonkledij onontbeerlijk in je totale uitrusting. Bestel je trisuit voor dames online of kom eerst even passen in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.