Dames fietsonderkleding lange broek

Er zijn 2 producten

Wil je ook graag in de winter met de koersfiets of mountainbike op pad? Gelijk heb je! Koude temperaturen hoeven je allerminst tegen te houden, maar dan is het wel noodzakelijk dat je de juiste fietskledij draagt. Een lange fietsbroek voor dames is alvast een evidentie. Maar bij extreem koude temperaturen volstaat een lange fietsbroek misschien ...

Wil je ook graag in de winter met de koersfiets of mountainbike op pad? Gelijk heb je! Koude temperaturen hoeven je allerminst tegen te houden, maar dan is het wel noodzakelijk dat je de juiste fietskledij draagt. Een lange fietsbroek voor dames is alvast een evidentie. Maar bij extreem koude temperaturen volstaat een lange fietsbroek misschien niet. Een lange fietsonderbroek voor dames is dan de geijkte oplossing. Een extra laagje beschermt je benen tegen de koude, waardoor je goed op temperatuur blijft en daar alvast geen energie moet verspillen aan je lichaamswarmte op peil houden. Breng zeker een bezoekje aan onze winkels in Lotenhulle of Geraardsbergen om je nieuwe lange fietsonderbroek te passen of bestel meteen online.

Dames onderkleding lange broek kopen?

Een kwalitatieve lange fietsonderbroek voor dames biedt je enerzijds maximaal comfort en anderzijds houdt ze je lichaam warm. Net zoals andere fiets onderkleding zijn lange fietsonderbroeken gemaakt uit materiaal dat zweet optimaal afvoert. Sneldrogende vezels voeren zweet efficiënt af om het te laten verdampen. Zo wordt een droog lichaam gegarandeerd. 

Een lange fietsonderbroek voor dames bevat geen zeem en is ontworpen om gedragen te worden onder een klassieke lange fietsbroek met zeem. Hoewel het dragen van gewoon ondergoed onder een fietsbroek met zeem normaal gezien heel wat meer nadelen dan voordelen heeft, is dat bij een lange fietsonderbroek niet het geval. Een lange fietsonderbroek voor dames heeft namelijk een naadloze afwerking wat irritatie tegengaat. Daarnaast zorgt het bodymapped ontwerp voor een nauw aansluitende pasvorm. De onderbroek kleeft als het ware als een tweede huid op je lichaam en neemt geen zweet op (zoals katoen) maar voert het af. Dit voorkomt schuurvlekken.

Bestel je nieuwe dames fiets onderkleding lange broek bij Fashion For Cycling

Is het toch maar wat koud met enkel een lange fietsbroek aan? Een extra thermisch onderlaagje in de vorm van een lange fietsonderbroek is dan een prima oplossing. Breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen om je fietsonderkleding even te komen passen. Of bestel je wieleroutfit meteen online met gratis verzending in België vanaf €50.

Minder
Meer
Toont 1 - 2 of 2 producten

Product filter

Merk
Doelgroep
Seizoen
Pasvorm
Winddicht
Weerstype
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.