Regenpak heren

Sorteer op
-10 %
REGENPAK AGU ORIGINAL ESSENTIAL-1
Vanaf € 121,50 Normale prijs € 135,00
-10 %
REGENPAK AGU ORIGINAL ESSENTIAL-1
Vanaf € 121,50 Normale prijs € 135,00
-10 %
REGENPAK AGU ORIGINAL ESSENTIAL-1
Vanaf € 121,50 Normale prijs € 135,00
-10 %
REGENPAK AGU ORIGINAL ESSENTIAL-1
Vanaf € 121,50 Normale prijs € 135,00

4 producten

Ben jij een van die diehards die elke dag, door weer en wind, met de fiets naar het werk of naar school gaat? Of kan je gewoon genieten van een verkwikkende fietstocht, ook al regent het pijpenstelen? Zeker door de opkomst van speed pedelecs en gewone e-bikes nemen meer en meer mensen opnieuw meer de fiets om zich te verplaatsen. Maar in een land als België of Nederland moet je er een felle regenbui af en toe bijnemen. Dankzij een heren-regenpak fiets je zelfs bij regenweer comfortabel en kom je droog op je bestemming aan. Ga dus snel naar je Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of bestel meteen via de webshop met gratis levering in België vanaf €50.

Regenpak heren kopen?

Een regenbroek kopen? Of enkel een regenjas? Waarom ga je niet gewoon voor beide door meteen een regenpak te kopen? Zo’n pak, bestaande uit een regenbroek met een bijhorende regenjas beschermt je van top tot teen tegen nattigheid. Je kan een fiets-regenpak dus gerust gebruiken tijdens het fietsen, maar ook tijdens het hiken. Bij een weersvoorspelling die er allesbehalve rooskleurig uitziet, neem je daarom best je fiets-regenpak voor heren mee. Elk regenpak is voorzien van een handig opbergzakje, waardoor je het makkelijk kan opbergen in je rugzak of fietstas. Let er zeker op dat je heren-regenpak goed droog is, voordat je het voor langere tijd opbergt. Bij een regenpak dat in natte toestand wordt opgeborgen, kan het materiaal beschadigd worden waardoor het regenpak toch waterdoorlatend wordt. 

Dankzij de ruime pasvorm kan je een fiets-regenpak voor heren eenvoudigweg boven je normale kleren aandoen. Je hoeft je schoenen zelfs niet uit te doen om het regenpak aan en uit te trekken door een elastische band of ritssluiting aan de broek. Een stijlvolle look is steeds gegarandeerd.

Uiteraard moet een regenpak ook praktisch zijn. Er zijn daarom voldoende zakken voorzien om zaken in op te bergen. Dubbele, gesealde ritsen voorkomen dat er via de ritsen water naar binnen kan komen.

Kwalitatieve heren regenpakken

De allerbeste heren-regenpakken vind je bij Fashion For Cycling. De waterkolom spreekt namelijk boekdelen. De waterkolom is een schaal die aantoont hoe waterdicht een product of materiaal is. Bij een waterkolom van 1500 mm en hoger wordt een product als waterdicht beschouwd. De fiets-regenpakken voor heren uit de Fashion For Cycling-collectie gaan daar met 5000 mm en 10000 mm vlotjes boven. Toch ademen de regenpakken uitstekend dankzij ventilerende vlakken op strategische plaatsen. Je veiligheid in het verkeer wordt ook gegarandeerd met behulp van reflecterende strips.

 

Bestel jouw nieuwe heren regenpak eenvoudig op fashionforcycling.be

 

Kom vanaf nu altijd droog op je bestemming aan dankzij de fiets-regenpakken voor heren van Fashion For Cycling. Bestel je nieuwe regenpak meteen online via de webshop met gratis levering in België vanaf €50 of breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.