Fietsonderbroek heren

Sorteer op
-10 %
BOXER NORTHWAVE PRO INNER-1
Vanaf € 42,75 Normale prijs € 47,50
-10 %
BOXER SPORTFUL CYCLING UNDERSHORT-1
Vanaf € 54,00 Normale prijs € 60,00
-10 %
BOXER GORE C5 LINER-1
Vanaf € 62,96 Normale prijs € 69,95
-10 %
BOXER AGU COMFORT-1
Vanaf € 36,00 Normale prijs € 40,00
-10 %
BOXER DOTOUT INNER-1
Vanaf € 67,41 Normale prijs € 74,90

5 producten

Wie met de fiets naar het werk gaat maar daarvoor geen aangepaste fietskledij draagt, heeft meer dan waarschijnlijk al eens een pijnlijk zitvlak ervaren. Afhankelijk van de af te leggen afstand, de kwaliteit van je zadel en je fietspositie steekt zadelpijn al snel de kop op. Ook als je liever geen klassieke fietsbroek met zeem draagt bij het woon-werkverkeer, hebben we voor jou dé perfecte oplossing: heren-fietsonderbroeken met zeem. De opbouw van deze onderbroeken is gelijkaardig aan die van fietsbroeken met zeem, met dat verschil dat ze ontwikkeld zijn om onder een andere broek gedragen te worden. Ook wie eropuit trekt voor een ontspannende fietstocht met het gezin of de natuur gaat verkennen met de mountainbike in een mountainbikeshort heeft absoluut baat bij een heren-fietsonderbroek met zeem. Koop je fietsonderbroek daarom nu in de Fashion For Cycling-webshop of breng eerst een bezoekje aan onze winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen. 

Fietsonderbroek heren kopen?

De zeem bij fietsonderbroeken voor heren is speciaal ontwikkeld voor onderbroeken. Op die manier valt het niet op dat je een specifieke fietsonderbroek draagt. Fietsonderbroeken zijn ook heel wat dunner dan gewone fietsbroeken. Daarom is het noodzakelijk wel een broek over deze onderbroek te dragen en ze niet als waist short te gebruiken. Doordat ze zo dun zijn, kan niemand zien dat je een heren-fietsonderbroek draagt, als je er een gewone short over draagt. 

Een gewone katoenen onderbroek is uiteraard uitstekend in het dagelijks leven, maar niet bij een fietsrit. Katoen neemt vocht namelijk snel op in de plaats van het af te voeren. Met een onderbroek die nat is van het zweet is het allesbehalve comfortabel fietsen. De kans op irritatie wordt zo ook verhoogd.

 

Onze fietsonderbroeken voor heren verzekeren je een optimaal draagcomfort dankzij een uitstekende pasvorm en onder andere elastische heupbanden. Enkele modellen zijn ook voorzien van anti-slip beengrippers waardoor je onderbroek altijd goed blijft zitten. Een anatomisch zeemvel voorkomt zadelpijn en voert transpiratievocht uitstekend af waardoor irritaties tot het verleden behoren.

 

TIP: Bekijk ook onze fietsondershirts met lange mouwen, met korte mouwen of zonder mouwen!

Bestel je nieuwe fietsonderbroek voor heren op fashionforcycling.be

Het moge duidelijk zijn: een goede heren-fietsonderbroek dragen is absoluut geen overbodige luxe. Koop dus snel een fietsonderbroek met zeem voor heren in de Fashion For Cycling-webshop en krijg je bestelling gratis thuis geleverd in België vanaf een aankoopbedrag van €50. Of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en vraag raad aan onze ervaren winkelmedewerkers.