Hypertone sportdranken

Er zijn 23 producten

Dat wielrennen een zware sport is, hoeven we je vast niet te vertellen. Afhankelijk van de precieze omstandigheden vergt een trainingsrit of een wedstrijd het uiterste van je lichaam. 3000 calorieën verbranden tijdens een lange fietsrit is geen uitzondering. Genoeg aanvullen is dus de boodschap! Bij Fashion For Cycling vind je een mooi aanbod aa...

Dat wielrennen een zware sport is, hoeven we je vast niet te vertellen. Afhankelijk van de precieze omstandigheden vergt een trainingsrit of een wedstrijd het uiterste van je lichaam. 3000 calorieën verbranden tijdens een lange fietsrit is geen uitzondering. Genoeg aanvullen is dus de boodschap! Bij Fashion For Cycling vind je een mooi aanbod aan hypertone sportdranken die je helpen om nog net die extra inspanning te kunnen leveren die je naar winst loodst. Koop je hypertone sportdrank nu online bij Fashion For Cycling met gratis levering in België vanaf €50 of kom langs in een van onze winkels.

Hypertone sportdrank kopen?

Een hypertone sportdrank bevat een grote concentratie aan opgeloste deeltjes. De osmotische druk is zo hoger dan het lichaamsvocht. Er zitten met andere woorden meer koolhydraten en zouten per liter hypertone sportdrank dan per liter lichaamsvocht

 

Met 8 of meer gram koolhydraten per 100 ml blijft een hypertone sportdrank langer in de maag dan een hypotone of isotone sportdrank. De stoffen worden daardoor ook traag opgenomen. Om ervoor te zorgen dat de stoffen kunnen worden opgenomen, moet je lichaam eerst vocht uit je bloed halen. Hierdoor geraak je in feite uitgedroogd. Het is daarom zeer belangrijk om voldoende gewoon water te drinken naast de hypertone sportdrank. Ondanks dat hij trager wordt opgenomen dan isotone of hypotone drank blijft een hypertone sportdrank drinken een uitstekende manier om je glycogeenniveau snel te doen stijgen. Vloeibare voeding wordt namelijk nog altijd sneller opgenomen dan vaste. 

Een hypertone sportdrank wordt ook wel een energiedrank genoemd en kan zowel voor, tijdens als na een inspanning gedronken worden. Na een inspanning zal een hypertone sportdrank je geslonken voorraden opnieuw op niveau brengen. Let wel op: de samenstelling verschilt van die van een recovery shake.

 

Ook het drinken van hypertone sportdrank voor het sporten kan zijn nut bewijzen als carboloader. Dankzij de hoge dosering koolhydraten kan je zogezegd een koolhydraatreserve aanleggen. Dit efficiënt doen, kan wel wat ‘maagtraining’ vergen.

 

De meeste sportgels komen in principe overeen met een hypertone sportdrank wat samenstelling betreft. Al bestaan er ook isogels. 

Hypertone sportdrank bestel je eenvoudig en snel op fashionforcycling.be

Voldoe aan je koolhydraatbehoefte tijdens het sporten met een hypertone sportdrank van Fashion For Cycling. Bestel in onze webshop tegen de laagste prijzen met gratis levering in België vanaf €50.

Minder
Meer
Toont 1 - 23 of 23 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.