Toebehoren fietsbanden

Er zijn 25 producten

De juiste fietsbanden zijn een essentieel onderdeel van je totale fiets-setup. Ze bepalen in grote mate het comfort op de fiets en hun lekbestendigheid bepaalt hoe vaak je gestrand staat langs de kant van de weg. Om het onderste uit de kan te halen met je fietsbanden, zijn er verschillende fietsbanden accessoires. Als je wielen hebt met hogere v...

De juiste fietsbanden zijn een essentieel onderdeel van je totale fiets-setup. Ze bepalen in grote mate het comfort op de fiets en hun lekbestendigheid bepaalt hoe vaak je gestrand staat langs de kant van de weg. Om het onderste uit de kan te halen met je fietsbanden, zijn er verschillende fietsbanden accessoires. Als je wielen hebt met hogere velgen, kan het noodzakelijk zijn om ventielverlengers te gebruiken (tenzij je uiteraard gebruik maakt van binnenbanden met ventielen die lang genoeg zijn). Met een goede repair kit vermijd je dat je een lekke binnenband meteen moet weggooien en met goede tubelijm komt geen enkele tube los. Koop jouw fietsband toebehoren daarom meteen online bij Fashion For Cycling via de webshop of in de winkel.

Fietsbanden toebehoren kopen?

 

  • Ventielverlengers: Wie gebruik maakt van wielen met hoge velgen, heeft ook binnenbanden nodig met een lang ventiel. Je moet er namelijk mee rekening houden dat je ventiel ongeveer 1,5 cm uit de velg moet steken zodat je genoeg plaats voor de kop van je pomp. Enkel racefietswielen hebben zulke hoge velgen. Om er zeker van te zijn dat je ventielen lang genoeg zijn, kan je ventielverlengers gebruiken. Deze draai je makkelijk op het ventiel van je binnenband of tube. Je kan ventielverlengers kopen met een lengte van 30 mm tot 80 mm.

  • Repair kits: Als je een gaatje hebt in je binnenband, zijn er 2 opties. Ofwel gooi je je lekke binnenband weg en monteer je meteen een nieuwe, ofwel kies je ervoor om je lekke binnenband te herstellen. Met behulp van de handige repair kits van Fashion For Cycling gaat dat vrij eenvoudig.

  • Tubelijm: Een tube die loskomt van de velg is de nachtmerrie van elke renner (en nog veel meer die van de fietsmecaniciens). Dankzij het uitgebreide aanbod tubelijm hoef je je geen zorgen te maken. En met velgreinigers verwijder je makkelijk oude lijmresten.

 

TIP: Neem zeker ook eens een kijkje tussen het bandengereedschap met onder andere bandenlichters

Fietsbanden toebehoren vind je bij Fashion For Cycling

Koop alle fietsbanden toebehoren om van jouw fietsrit een succes te maken bij Fashion For Cycling. Plaats je bestelling online met gratis levering in België vanaf €50 of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 25 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.