Ventielverlengers

Er zijn 10 producten

Heb je jezelf net een gloednieuwe wielset met hoge velgen cadeau gedaan? Dan bestaat de kans dat je voorraad aan binnenbandjes met een ventiel met 48 mm nutteloos wordt. Tenzij je werkt met ventielverlengers uiteraard! Om je banden te kunnen oppompen, moet je ventiel toch ongeveer 1,5 cm uit de velg steken. Anders heb je niet genoeg plaats om de...

Heb je jezelf net een gloednieuwe wielset met hoge velgen cadeau gedaan? Dan bestaat de kans dat je voorraad aan binnenbandjes met een ventiel met 48 mm nutteloos wordt. Tenzij je werkt met ventielverlengers uiteraard! Om je banden te kunnen oppompen, moet je ventiel toch ongeveer 1,5 cm uit de velg steken. Anders heb je niet genoeg plaats om de kop van je pomp erop te steken en te pompen. Met velgen van 50 mm hoog zit je ventiel van 48 mm helemaal in de velg waardoor het onmogelijk wordt om te pompen. Met ventielverlengers los je dit makkelijk op. Je draait ze eenvoudig op het ventiel van je tube of binnenband om het x aantal mm te verlengen. Koop jouw ventielverlengers meteen online via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel en aarzel niet om meer uitleg te vragen.

Ventielverlengers kopen?

Om een ventielverlenger te monteren, moet je wel een stuk van het ventiel eerst demonteren. Met het bijgevoegde ventielsleuteltje draai je de ventielkern uit je ventiel. Vervolgens draai je de ventielverlenger op de positie waar de ventielkern zat. Dit gaat makkelijk dankzij de overeenkomende schroefdraad. Vervolgens draai je met behulp van het ventielsleuteltje de ventielkern weer vast bovenop de ventielverlenger. Je maakt op die manier je ventielen een flink stuk langer.

 

Hou er wel rekening dat niet alle ventielverlengers geschikt zijn voor tubeless gebruik. Enkel de ventielverlengers die over de gehele lengte voorzien zijn van schroefdraad kan je gebruiken om een tubeless ventiel te verlengen. 

Koop ventielverlengers online en in de winkel bij Fashion For Cycling

Wees er zeker van dat jouw binnenbanden passen in combinatie met jouw racewielen met hoge velgen door gebruik te maken van ventielverlengers. Bestel ze meteen online via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 10 of 10 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.