Reparatieonderdelen

Er zijn 7 producten

Hoe goed je het ook probeert te vermijden, soms is er gewoonweg geen ontkomen aan en lijkt het wel alsof de duivel ermee gemoeid is: lekke banden. Net als je zo goed op dreef bent en aan het genieten bent van een ontspannen fietstocht of bezig bent aan een doorgedreven training, hoor je dat sissend geluid. Er zit dan niets anders op dan je binne...

Hoe goed je het ook probeert te vermijden, soms is er gewoonweg geen ontkomen aan en lijkt het wel alsof de duivel ermee gemoeid is: lekke banden. Net als je zo goed op dreef bent en aan het genieten bent van een ontspannen fietstocht of bezig bent aan een doorgedreven training, hoor je dat sissend geluid. Er zit dan niets anders op dan je binnenband te vervangen zodat je op zijn minst weer veilig thuis kan geraken. Om dit in goede banen te leiden, hebben we verschillende fietsband reparatie onderdelen in ons gamma zitten. Koop jouw fietsband reparatie onderdelen daarom nu online via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Fietsband reparatie kopen?

Er zijn in principe twee mogelijkheden als je lek rijdt. De meest zekere optie is meteen je binnenband vervangen, maar daarnaast kan je deze ook proberen herstellen. Je vindt daarom enkele repair kits met plakkers terug in ons gamma fietsband reparatie onderdelen. Zulke plakkers kleef je eenvoudigweg over het gat dat ontstaan is in je binnenband. Ze zijn voorzien van sterke lijm zodat ze zeker blijven kleven en niet loskomen. Je band kleven is een vrij permanente oplossing, maar neemt ook veel tijd in beslag. Met bijvoorbeeld Morgan Blue Tyre Repair ben je daarentegen in no time weer op weg. Je spuit eenvoudigweg het latex schuim in je band via het ventiel. In een en dezelfde actie zal de latex schuim het gat dichten en je band wordt opgepompt. Houd er wel rekening mee dat dit geen permanente oplossing is. Je kan naar huis fietsen, maar dan zal je toch je binnenband moeten vervangen. 

Een buitenband van de velg krijgen - en al zeker op de velg krijgen - is vaak geen sinecure. Zeker als je dit niet gewoon bent. Met een goede bandenlichter gaat dit al heel wat makkelijker. Kijk zeker eens op onze pagina met allerlei ander bandengereedschap en vervang eenvoudig jouw fietsbanden.

 

Zodra je een nieuwe binnenband hebt gemonteerd en de buitenband weer op de velg ligt, is het tijd om te beginnen pompen. Met een kleine handpomp kan het wel even duren voordat er genoeg lucht in je band is. Met behulp van een CO2-patroontje blaas je in no time je band op. Neem zeker eens een kijkje op onze overzichtspagina met pompen en ontdek alles over pompen en CO2-patronen. En al dit materiaal wegstoppen? Dat doe je uiteraard in een gepast zadeltasje.

Fietsband reparatieonderdelen bestel je eenvoudig bij Fashion For Cycling

Ga met een gerust hart op pad dankzij de juiste fietsband reparatie onderdelen van Fashion For Cycling. Bestel meteen via de Fashion For Cycling-webshop of breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 7 of 7 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.