Cyclocross binnenbanden

Er zijn 7 producten

Hoewel veel profveldrijders hun wedstrijden altijd met tubes afwerken, kiezen amateur-veldrijders toch nog vaak voor gewone cross-buitenbanden op hun cyclocrossfiets. Als je lek rijdt, is een gewone buitenband uiteraard veel makkelijker te vervangen dan een tube. Bovendien is een tube bij lek rijden niet meer bruikbaar, terwijl je een gewone bui...

Hoewel veel profveldrijders hun wedstrijden altijd met tubes afwerken, kiezen amateur-veldrijders toch nog vaak voor gewone cross-buitenbanden op hun cyclocrossfiets. Als je lek rijdt, is een gewone buitenband uiteraard veel makkelijker te vervangen dan een tube. Bovendien is een tube bij lek rijden niet meer bruikbaar, terwijl je een gewone buitenband wel kan hergebruiken. Als je kiest voor cross-buitenbanden, heb je uiteraard ook goede cross-binnenbanden nodig. Daarvoor kan je steeds terecht bij Fashion For Cycling. Koop je cyclocross binnenbanden online of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Cyclocross binnenbanden kopen?

Cyclocross binnenbanden zijn logischerwijze 28 inch omdat de wielen van een veldritfiets ook 28 inch zijn. Deze binnenbanden zijn wat breder dan racefiets-binnenbanden en zijn goed voor buitenbanden met een breedte van 32 mm tot 47 mm (in de meeste gevallen).

We hebben cyclocross binnenbanden in het aanbod uit verschillende materialen. De standaard binnenbanden zijn gemaakt uit butyl, een soort rubber. Daarnaast zijn er ook latex cyclocross-binnenbanden. Het voordeel van een latex binnenband is dat hij veel lichter is dan gewone binnenbanden én de rolweerstand een pak lager is. Zo kan je vrij goedkoop toch heel wat watt besparen. Daarnaast kan je ook kiezen voor bijvoorbeeld Schwalbe Aerothan binnenbanden. Deze zijn wat duurder, maar hun prestaties zijn ongeëvenaard. De Schwalbe Aerothan binnenbanden zijn gemaakt uit een kunststof gelijkaardig aan latex.

Cyclocross binnenbanden vind je bij Fashion For Cycling

Klaar om de modder te trotseren net als Wout van Aert en Mathieu van der Poel? Met de juiste cyclocross binnenbanden word je in no time de beste modderduivel. Shop cyclocross binnenbanden online via de FFC-webshop of breng een bezoekje aan de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 7 of 7 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.