Stadsfiets binnenbanden

Er zijn 25 producten

Door het steeds drukker wordende verkeer met files die ook steeds langer worden kiezen veel mensen voor de fiets. Niet alleen korte verplaatsingen worden met de fiets afgewerkt, ook voor langere springen mensen al snel op de fiets. Je geraakt zo misschien wel sneller op je bestemming dan met de auto. Maar uiteraard hoort pech erbij. Een gebroken...

Door het steeds drukker wordende verkeer met files die ook steeds langer worden kiezen veel mensen voor de fiets. Niet alleen korte verplaatsingen worden met de fiets afgewerkt, ook voor langere springen mensen al snel op de fiets. Je geraakt zo misschien wel sneller op je bestemming dan met de auto. Maar uiteraard hoort pech erbij. Een gebroken spaak, een ketting die het laat afweten of een lekke band. Voor dat laatste neem je daarom best altijd een extra stadsfiets binnenband mee, zodat je je band kan vervangen. Je koopt jouw nieuwe stadsfiets binnenbanden heel eenvoudig online bij Fashion For Cycling via de webshop of in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Stadsfiets binnenbanden kopen?

Ergens gestrand staan met een lekke band, terwijl je toch echt wel op tijd op je werk moest zijn voor die belangrijke meeting: leuk is anders. Door een stadsfiets binnenband als reserve mee te nemen, kan je je band vervangen en ben je snel weer op weg.

 

Stadsfiets binnenbanden zijn standaard 28 inch omdat dat ook de standaard wielmaat voor stadsfietsen is. Enkele binnenbanden hebben een afwijkende diameter, speciaal voor stadsfietsen voor kinderen. 


De breedte kan wel sterk verschillen. Om te weten welke stadsfiets binnenband jij nodig hebt, kijk je best even op je buitenband. Daar zal je de maat zien staan. Afhankelijk van het merk kan dit er in verschillende vormen op staan. Er zijn namelijk verschillende manieren om eigenlijk hetzelfde aan te duiden. 35-622; 28x1,35 of 700-35 zijn drie verschillende aanduidingen voor telkens dezelfde maat, namelijk een fietsband van 28 inch met een breedte van 35 mm. Zie jij door het bos de bomen niet meer? Vraag dan gerust advies in de winkel aan onze medewerkers!

Elektrisch fietsen is zeer populair, maar als je lek rijdt kan het wel moeilijker zijn om je band te vervangen. De motor ziet namelijk bij het achterwiel, waardoor het allemaal wat ingewikkelder in elkaar zit. Daarom zijn er binnenbanden ontwikkeld die je kan monteren zonder dat je je wiel uit je fiets moet halen. Deze stadsfiets binnenbanden hebben de vorm van een soort lange flexibele worst, waardoor je ze dus monteert zonder je wiel er te moeten uit halen.

Op zoek naar een stadsfiets binnenband? Deze vind je bij Fashion For Cycling!

Neem een kijkje in het uitgebreide aanbod binnenbanden voor stadsfietsen en koop meteen via de webshop of breng een bezoekje aan een van onze winkels.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 25 producten

Product filter

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.