Vermarc sport team

Sorteer op
PROMO
FIETSBROEK LOTTO DSTNY KIDS SPL2023-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 77,95
OP=OP
PROMO
FIETSBROEK LOTTO DSTNY ESL 2023-1
Vanaf € 60,00 Normale prijs € 92,50
OP=OP
PROMO
WINDVEST LOTTO DSTNY KAOS TREVALLI 2023-1
Vanaf € 65,00 Normale prijs € 97,40
OP=OP

3 producten

Al sinds het prille begin van Vermarc Sport in 1977 is het bedrijf kledingsponsor van diverse wielerteams. De contacten van Frans Verbeeck in de wielerwereld legden het Belgische bedrijf uiteraard geen windeieren. Bovendien is Vermarc Sport fietskledij altijd al van superieure kwaliteit geweest, waardoor de profrenners ook gewoon zeer tevreden waren over hun teamuitrusting. In 2003 was Vermarc Sport zelf hoofdsponsor van een eigen Duits continentaal team. Vooral in België kende/kent Vermarc Sport veel succes als kledijsponsor. Het bedrijf was/is kledijsponsor van de twee grootste Belgische wielerteams: Deceuninck-Quick-Step (en voorgangers) en Lotto-Soudal (en voorgangers). Wil jij je een echte profwielrenner voelen? Koop dan snel je Vermarc teamkledij via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Vermarc Team kopen?

Vermarc Sport ontwikkelt overigens niet alleen fietskledij. Het merk maakt ook atletiekkledij. Daarnaast kan je bij Vermarc Sport je eigen fietskledij laten ontwerpen. Vermarc wielerkledij wordt in Italië gemaakt en door die Italiaanse connectie is Vermarc ook officiële verdeler van het Italiaanse merk van fietsonderkleding SIXS in de Benelux. 

Zoals gezegd is Vermarc kledingsponsor van heel wat gerenommeerde teams. Tot hun klantenportfolio behoren onder andere Sport Vlaanderen - Baloise, SEG Racing Academy en Baloise Trek Lions, naast uiteraard de Belgische grote teams Deceuninck-Quick Step en Lotto-Soudal. Sinds 1 januari 2022 rijdt Quick Step-Alpha Vinyl (de opvolger van Deceuninck-Quick Step) echter met Castelli-fietskleding. Lotto-Soudal behoudt wel het vertrouwen in Vermarc teamwear.

Ruim aanbod Vermarc teamwear

Als trotse Belgische winkel in fietsonderdelen en fietskledij zijn we het aan onze stand verplicht een ruim aanbod Vermarc teamwear aan te bieden. Je vindt daarom heel wat kledij van Lotto-Soudal terug in onze collectie, met onder andere Lotto-Soudal fietsbroeken, fietsshirts, fietshandschoentjes, windstoppers en fietssokken. Uiteraard zowel voor mannen, vrouwen als kinderen.

De Vermarc teamkledij is voorzien van de allerbeste en meest innovatieve technieken. Onder andere de Vermarc-zemen zijn gerenommeerd in de wielerwereld. Het Long Distance Pad bijvoorbeeld is een tweelagig zeem met een hoge elasticiteit voor een optimale bewegingsvrijheid. Dankzij de hoge densiteit zijn de cruciale punten op het zitvlak uitstekend ondersteund. Ideaal dus voor lange ritten.

De 3D Prism Pad is een eenlagig zeem uit zachte, ademende polyester microvezel waardoor een snelle droging gegarandeerd is. Het risico op irritatie wordt zo geminimaliseerd. 

Bestel je Vermarc Team kledij op fashionforcycling.be

Waan je een echte profwielrenner met de Vermarc teamwear van Fashion For Cycling. Plaats je bestelling meteen via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs om te passen in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.