Vive le velo!

Sorteer op
T-SHIRT VIVE LE VELO! VICON RIDER KIDS-1
€ 29,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! RETRO BIKE GREEN-1
€ 49,99
SWEATER VIVE LE VELO! BIDONS-1
€ 79,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BIDONS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! SCHAKELS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! SCHAKELS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BIDONS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! WORLD PELOTON KIDS-1
€ 29,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BELGIAN LEGENDS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! SEINGEVER-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! RETRO BIKE GREEN-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BELGIAN LEGENDS-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! WORLD PELOTON-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! VICON RIDER-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! CHAINRING-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! WORLD PELOTON KIDS-1
€ 29,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BRAVE LITTLE BELGIAN-1
€ 49,99
SWEATER VIVE LE VELO! BIDONS KIDS-1
€ 59,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! WORLD PELOTON-1
€ 49,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! CHAINRING-1
€ 49,99
PROMO
HOODIE VIVE LE VELO! STEP BABY-1
Vanaf € 30,00 Normale prijs € 44,99
OP=OP
PROMO
HOODIE VIVE LE VELO! FIETSJE W-1
Vanaf € 60,00 Normale prijs € 99,99
OP=OP
SWEATER VIVE LE VELO! FIXIE-1
€ 79,99
T-SHIRT VIVE LE VELO! BELGIAN MALE-1
€ 49,99

Iedereen kent wel de immens populaire wielertalkshow Vive le vélo. Elk jaar tijdens de Tour de France schuift presentator Karl Vannieuwkerke aan tafel met bekende gasten om over de koers (en over het leven) te babbelen. Bij Fashion For Cycling kan je nu ook de kledij die is geïnspireerd op deze talkshow kopen. Met de Vive le vélo fietskledij of casual collectie toon je ruimschoots je liefde voor de koers. Kort na de lancering van de lijn met Vive le vélo wielerkledij en casual kleding zag je de kledij al opduiken in het straatbeeld. Wil jij ook stijlvol op pad? Koop dan snel de Vive le vélo wielerkleding met leuke prints en quotes en laat je verrassen door de leuke sweaters en t-shirts van Vive le vélo met grappige prints. Bestel snel via de Fashion For Cycling-webshop of kom langs in de winkel.

Vive le vélo kopen?

De Vive le vélo wielerkledij is ontwikkeld voor alle omstandigheden. Om aan de vaak wisselende Belgische weersomstandigheden te voldoen, werkt Vive le vélo samen met Bioracer. Dit op en top Belgische merk heeft jaren ervaring in de productie van wielerkledij dus de ontwikkelaars weten perfect wat ze doen. Dit resulteerde in een mooi aanbod van wielertruitjes met korte mouwen, truitjes met lange mouwen, korte fietsbroeken en zelfs armstukken. Ook de collectie casual kledij van Vive le vélo is uitgebreid, met onder andere Vive le Vélo t-shirts en sweaters. Uiteraard zijn deze kledingstukken uitgerust met leuke fiets-gerelateerde quotes en/of tekeningen. In het aanbod vind je zelfs totebags en body’s voor baby’s terug.

Comfortabele Vive le vélo kledij

Zowel de wielerkledij als de casual kledij van Vive le vélo zit niet alleen ontzettend comfortabel door de knowhow van onder andere Bioracer, alle kledingstukken werden ook duurzaam geproduceerd. Duurzaamheid is een waarde waar het merk sterk op inzet. Je zal daarom verschillende labels terugvinden in de Vive le vélo wielerkledij en casual collectie.

Oeko-tex: Het Oeko-tex label is een internationaal label dat aantoont dat er geen schadelijke stoffen in het textiel zitten.

Organic Content Standard: Dit label wordt gebruikt voor producten die voor minimaal 5% uit biologisch materiaal bestaan. Het controleert niet enkel de aanwezigheid en hoeveelheid biologisch materiaal in een product maar ook de weg die de grondstoffen hebben afgelegd van bron tot eindproduct.

GOTS (Global Organic Textile Standard): Dit label is een internationaal label voor biologisch textiel. Het garandeert dat kledij, zoals de Vive le vélo wielerkledij, milieuvriendelijk en sociaal verantwoord wordt geproduceerd. Daarnaast verzekert het dat de kledij aan bepaalde kwaliteitsvereisten voldoet.

PETA approved: Dierenrechtenorganisatie PETA garandeert dat er geen enkele bestanddelen van dierlijke oorsprong in de Vive le vélo wielerkledij aanwezig zijn. 

Vive le vélo kledij bestel je eenvoudig bij fashionforcycling.be

Mag de hele wereld weten hoeveel jij van fietsen houdt (en van Vive le vélo)? Haast je dan naar de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of koop je nieuwe Vive le vélo wieleroutfit meteen online.