3/4 heren fietsbroek

Sorteer op
-10 %
3/4 FIETSBROEK CASTELLI ENTRATA 2-1
Vanaf € 99,00 Normale prijs € 110,00
-10 %
3/4 FIETSBROEK SPORTFUL NEO-1
Vanaf € 76,50 Normale prijs € 85,00
-10 %
3/4 FIETSBROEK ASSOS MILLE GT 2/3  C2-1
Vanaf € 180,00 Normale prijs € 200,00
-10 %
3/4 COLLANT CASTELLI ENTRATA THERMAL-1
Vanaf € 90,00 Normale prijs € 100,00
-10 %
3/4 FIETSBROEK CRAFT ESSENCE-1
Vanaf € 99,00 Normale prijs € 110,00
-10 %
3/4 FIETSBROEK GORE C3+-1
Vanaf € 80,95 Normale prijs € 89,95
-10 %
3/4 FIETSBROEK CASTELLI TUTTO NANO-1
Vanaf € 126,00 Normale prijs € 140,00
-10 %
3/4 FIETSBROEK BIORACER SPITFIRE TEMPEST-1
Vanaf € 103,50 Normale prijs € 115,00

8 producten

Bij zogenaamd twijfelweer in de lente of herfst is het vaak een waar dilemma wat de gepaste kledij is om te dragen tijdens je fietstocht. Zal een gewoon fietsshirt met lange mouwen volstaan of kies je toch voor een wat dikkere fietsjas? Is het warm genoeg zodat je toch met zomerhandschoenen op pad kan of vereisen de temperaturen lichte winterhandschoenen? En wat voor soort fietsbroek ga je dragen? Met een lange heren-fietsbroek durft het al snel te warm worden, terwijl met een korte fietsbroek of fietsshort je knieën het misschien wel koud krijgen. Je knieën zijn belangrijke scharnierpunten die bij koude gevoelig zijn voor blessures. Bij Fashion For Cycling hebben we de ideale tussenoplossing: 3/4 heren-fietsbroeken! Bestel jouw nieuwe broek daarom nu online of kom eerst even langs in een van onze winkels.

3/4 heren fietsbroek kopen?

In de winter en de zomer is het vrij makkelijk kiezen wat je aantrekt voor een fietstocht. Op een warme zomerdag kies je voor een shirt met korte mouwen en een korte fietsbroek, terwijl je op een winterdag gaat voor een dikke winterfietsjas en een lange fietsbroek. Maar in de lente of herfst kan het heel wat moeilijker zijn. Als de zon schijnt, is de temperatuur wel aangenaam, maar als de zon even achter de wolken verdwijnt is het toch maar fris. Ook het temperatuurverschil tussen rugwind en tegenwind kan navenant zijn. Een 3/4 heren-fietsbroek is dan voor je benen alvast de gedroomde oplossing. Je knieën blijven bedekt, terwijl je via je onderbenen wel genoeg kan afkoelen. Je kan ook zelf een 3/4 herenfietsbroek 'creëren' met behulp van kniestukken.

3/4 heren fietsbroek met bretels of zonder bretels

Zoals je ziet zijn onze 3/4 heren-fietsbroeken uitgerust met bretels. Dat is geen toeval. Ondanks dat sommige renners liever een fietsbroek zonder bretels hebben, is een heren-fietsbroek met bretels kwalitatief over het algemeen net dat tikkeltje beter


Dankzij de bretels blijft je 3/4 heren-fietsbroek steeds op dezelfde plaats zitten. Je zit op die manier ook gedurende de volledige fietsrit optimaal op het zeem. Bij een fietsbroek zonder bretels bestaat altijd het risico dat de broek wat verschuift, waardoor het zeem niet goed zijn werk kan doen. Fietsbroeken zonder bretels knellen ook vaak wat meer aan de buik. Hoe meer je voorovergebogen zit op de fiets, hoe sterker dit effect wordt. Met een 3/4 heren-fietsbroek met bretels is dit veel minder het geval. Er is namelijk geen rand aan de buik. Een nadeel van fietsbroeken met bretels is dan weer dat je eerst je fietstrui of -jas moet uitdoen voordat je je fietsbroek kan uitdoen.

 

3/4 heren-fietsbroeken staan steeds garant voor een optimale vochtregulatie. De duurdere modellen zijn ook uitgerust met compressiestof, wat de bloeddoorstroming perfectioneert. Afvalstoffen worden beter afgevoerd en voedingsstoffen beter aangevoerd. Enkele types 3/4 fietsbroeken zijn ook winddicht en/of waterafstotend om je te beschermen tegen guur weer.

3/4 fietsbroeken voor heren bestel je op fashionforcycling.be

Je draagt een 3/4 heren-fietsbroek waarschijnlijk minder vaak dan een korte of lange fietsbroek. Toch is het een onmisbaar stuk in je wielergarderobe. Je bestelt je fietsbroeken daarom heel eenvoudig in de webshop van Fashion For Cycling met gratis levering in België vanaf €50. Uiteraard ben je steeds welkom in een van onze winkels. Aarzel daarbij niet om raad te vragen aan onze medewerkers.