Supacaz

Sorteer op
SUPACAZ STUURLINT SUAVE BLACK-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH GRAVEL CAMO-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH GRAVEL GUNMETAL-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH GRAVEL ZWART-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH GRAVEL COFFEE-1
€ 37,95
SUPACAZ BLING PINK-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH WIT-1
€ 37,95
SUPACAZ BLING OIL STARFADE ZWART-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH STARFADE NEON-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY BLING OIL SLICK 3MM-1
€ 37,95
PROMO
SUPACAZ GRIPS SILICONE SL WIT-1
Speciale prijs € 5,00 Normale prijs € 19,95
OP=OP
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH STARFADE NEON-1
€ 37,95
SUPACAZ BLING OPAL-1
€ 37,95
SUPACAZ STUURLINT SINGLE COLOR ROOD SUPER STICKY KUSH ROOD-1
€ 37,95
SUPACAZ STARFADE ZWART-OIL SLICK+PLUG OIL-1
€ 39,95
SUPACAZ STARFADE ZWART/CELESTE-1
€ 37,95
SUPACAZ GALAXY ZWART+ROOD LOGO 3MM-1
€ 37,95
SUPACAZ STUURLINT SINGLE COLOR COFFEE-1
€ 37,95
SUPACAZ SUPER STICKY KUSH ZWART+NEON GEE-1
€ 37,95
SUPACAZ STARFADE ROOD-1
€ 37,95
SUPACAZ STUURLINT GALAXY ZWART/OIL SLICK+ OIL SLICK PLUGZ-1
€ 42,50
SUPACAZ GALAXY ZWART+WIT LOGO 3MM-1
€ 37,95
SUPACAZ GRIPS SILICONE SL ROOD-1
€ 19,95
PROMO
SUPACAZ GRIPS SILICONE SL XL WIT-1
Speciale prijs € 5,00 Normale prijs € 19,95
OP=OP

Supacaz

Het Amerikaanse merk Supacaz is een producent van onder andere stuurlinten, grips en bidonhouders die je meteen herkent. Het is namelijk de missie van Supacaz om de meest sexy fietsaccessoires op de markt te brengen. Ook in de World Tour worden onder andere Supacaz stuurlinten frequent gebruikt. Met Supacaz stuurlinten, grips of bidonhouders val je gegarandeerd op. Ze zijn namelijk vaak gemaakt in opvallende kleuren en soms zelfs met een bepaalde glitter-schijn eroverheen. Wil jij ook indruk maken bij de volgende fietsrit met je vrienden? Bestel dan meteen enkele Supacaz fietsaccessoires online of kom langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Supacaz bestellen?

Supacaz werd pas in 2013 opgericht in Californië, maar het merk heeft op korte tijd wel de wielerwereld helemaal veroverd. De Supacaz stuurlinten, bidonhouders, tubeless ventielen en grips zijn het resultaat van de fantasierijke geest van Anthony Sinyard. Hij was de vaak kleurloze fietsaccessoires beu en besloot een eigen merk van fietsaccessoires te beginnen. De inspiratiebron waren kleurrijke surfmerken uit de jaren 80 zoals Quicksilver en Santa Cruz. Dit verklaart meteen waarom Supacaz stuurlinten en andere accessoires zo kleurrijk zijn en zelfs glitter bevatten.

Maar fietsaccessoires moeten niet enkel esthetisch mooi zijn. De kwaliteit moet ook hoog zijn. De Super Sticky Kush stuurlinten bijvoorbeeld liggen uitstekend in de hand en worden zelfs vaak gebruikt in kasseiwedstrijden zoals Parijs-Roubaix. Ook in nat weer heb je een superieure grip. Deze stuurlinten zijn goed bestand tegen de invloed van onder andere uv-stralen, regenweer en zweet waardoor ze zeer duurzaam zijn. De middelste laag van deze Supacaz stuurlinten bevat een kleine hoeveelheid schuim. Schokken worden zo maximaal geabsorbeerd. Het reliëf op het stuurlint is het bekende Supacaz logo. Dankzij dit logo wordt water afgevoerd en grip gemaximaliseerd. De standaard dikte van Supacaz Super Sticky Kush stuurlinten is 2,5 mm. De gravel editie van deze Supacaz stuurlinten is 3,2 mm dik.

Stijlvolle fietsaccessoires met Supacaz - Ontdek het assortiment op fashionforcycling.be en fiets in stijl!

Met Supacaz fietsaccessoires zoals stuurlinten, tubeless ventielen, grips of bidonhouders fiets je rond in stijl en maak je indruk op andere fietsers. Daarnaast profiteer je van de uitzonderlijke kwaliteit van de Supacaz fietsaccessoires. Bestel daarom jouw Supacaz fietsaccessoires meteen online via de Fashion For Cycling webshop of kom naar de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.