Defeet

Sorteer op
-10 %
DEFEET AIREATOR 6" D-LOGO-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00
-10 %
DEFEET AIREATOR 6" HONOR HIM-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00
-10 %
DEFEET AIREATOR TALL FIREFLY-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00
-10 %
DEFEET AIREATOR 6" D-LOGO-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00
-10 %
DEFEET AIREATOR TALL DON'T QUIT-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00
-10 %
DEFEET AIREATOR 6" D-LOGO-1
Vanaf € 16,20 Normale prijs € 18,00

6 producten

Tot in de jaren 90 waren fietssokken vrij eentonig: altijd wit, er was weinig tot geen stretch, een binnenkant van nylon en een zachte buitenkant. Maar toen verscheen DeFeet op het toneel. Dit merk pakte het helemaal anders aan door nylon aan de buitenkant te gebruiken voor een verhoogde duurzaamheid en sterkte, en zachte vezels aan de binnenkant voor een verhoogd comfort. Bovendien brak het met alle wetten van de wielersport toen door niet enkel witte fietssokken te voorzien, maar ook andere kleuren. Sindsdien is het merk DeFeet alleen maar gegroeid. Koop dus snel je nieuwe fietssokken van DeFeet online via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

DeFeet fietssokken kopen?

Al meteen na de oprichting van DeFeet werd het bedrijf opgemerkt door profwielrenners. Voormalig Tour-winnaar Greg LeMond bijvoorbeeld vroeg het merk om speciale fietssokken te maken die wat hoger komen dan de toen gangbare fietssokken. Het doel was om beter beschermd te zijn tegen mogelijk modderige omstandigheden in de voorjaarsklassiekers. Vandaag de dag maakt DeFeet ook handschoenen en overschoenen.

DeFeet Aireator 6 inch sokken komen zeer hoog. Dit beschermt je onderbenen extra tegen de koude en tegen opspattend water. Toch zijn ze niet alleen voor winterse omstandigheden geschikt. Hun profiel is eerder dun zodat ze ook in de zomer kunnen gebruikt worden. Een open mesh structuur zorgt voor ventilatie zodat je voeten goed kunnen ademen.

Bij de DeFeet Evo fietssokken zijn er enkele subtypes, o.a. de Evo Mont Ventoux en de Evo Disruptor. De Mont Ventoux-versie is licht, dun en werkt gedeeltelijk als een compressiekous met een ‘ventilatierooster’ rondom. Zo kan zweet worden afgevoerd en blijf je koel bij warm weer. De Disruptor verkleint de luchtweerstand met een uniek profiel van verticale strepen. Dit zou maar liefst 8 watt winst opleveren. De DeFeet Evo Disruptor fietssokken zijn daardoor ideaal bij tijdritten.

De DeFeet Woolie Boolie is gewatteerd aan de zool en bovenaan aan de rand, waardoor je voeten warm blijven in koud weer zonder oververhit te raken als het toch wat opwarmt. De gebruikte wol voert zweet af en houdt je voeten zo warm en droog in alle weersomstandigheden

DeFeet Slipstreams zijn de reeks oversokken. Deze houden je voeten en onderbenen warm in koude omstandigheden. Ze voelen uiterst licht aan en zijn zeer aerodynamisch.

DeFeet sokken bestel je eenvoudig bij fashionforcycling.be

Wil jij zelf het draagcomfort en de uitzonderlijke prestaties van DeFeet-fietssokken ervaren? Haast je dan naar de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of plaats je bestelling meteen online met gratis levering in België vanaf €50.