Vermarc sport

Sorteer op
PROMO
FIETSSHIRT VERMARC CHIEF SPL AERO SS-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 73,30
PROMO
TRAININGSBROEK VERMARC CROSS-1
Vanaf € 60,00 Normale prijs € 87,45
PROMO
FIETSJAS VERMARC FORZA TECHNICAL PRR-1
Vanaf € 90,00 Normale prijs € 235,95
OP=OP
PROMO
FIETSSHIRT VERMARC BEL21 SPL LM-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 99,95
OP=OP
-10 %
KNIEST VERMARC ROYAL BLAUW-1
Vanaf € 25,16 Normale prijs € 27,95
PROMO
TRUI VERMARC ZIGZAG PR.R LS-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 124,95
OP=OP
PROMO
TRAININGSBROEK VERMARC CROSS kids-1
Vanaf € 60,00 Normale prijs € 87,50
PROMO
VEST VERMARC PRESTIGE-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 119,95
OP=OP
PROMO
VEST VERMARC BEL21 SPL midseason-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 130,50
OP=OP
PROMO
FIETSJAS VERMARC E.Y.R. ES.L-1
Vanaf € 50,00 Normale prijs € 129,95
OP=OP
PROMO
FIETSTRUI VERMARC INDY PR.R LANGE MOUWEN-1
Vanaf € 75,00 Normale prijs € 145,50
OP=OP
PROMO
TRUI VERMARC BEL21 SPL KM-1
Vanaf € 35,00 Normale prijs € 74,95
OP=OP

12 producten

“Fred jong, hij rijdt vijf per uur te snel voor ons.” Iedere wielerliefhebber heeft wel al eens minstens vaag van deze legendarische uitspraak gehoord. Ze kwam uit de mond van Frans Verbeeck, een renner die in de jaren 70 altijd in de schaduw stond van grootheden als Eddy Merckx en Roger De Vlaeminck, na zijn tweede plaats in de Ronde Van Vlaanderen 1975 achter Eddy Merckx. Daarnaast is Frans Verbeeck vooral bekend als oprichter van Vermarc Sport wielerkleding. In 1977 na zijn actieve carrière wilde hij de beste wielerkledij van de wereld ontwerpen. En wie zijn wij om te zeggen dat hij daar niet in is geslaagd? Ben jij ook op zoek naar een nieuwe wieleruitrusting van Vermarc Sport? Bestel meteen via de Fashion For Cycling-webshop met gratis thuislevering in België vanaf €50 of ga naar de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Vermarc Sport kopen

Je vindt bij Fashion For Cycling een zeer uitgebreid aanbod aan Vermarc wielerkleding terug. Denk maar aan Vermarc-fietsshirts, fietsbroeken, fietssokken, fietshandschoentjes, dikke winterfietsvesten, fietsmutsen en arm- en beenstukken. Uiteraard kan je kiezen uit heel wat verschillende collecties en Vermarc fietskleding voor diverse weersomstandigheden.

De Vermarc Aqua Zero collectie bijvoorbeeld is mede tot stand gekomen door de ruime ervaring van de productontwikkelaars en met input van profrenners. De collectie is gericht op fietsen in de regen en bestaat uit waterdichte Roubaix-stof. Met een Vermarc Aqua Zero fietsbroek en fietsjas aan blijf je gegarandeerd droog ondanks het slechte weer.

De Vermarc PR.R collectie is de elite-collectie van Vermarc. PR.R staat namelijk voor ProRacing Research Line. De profkledij van Vermarc is steeds van de premium-kwaliteit. Technologische innovatie en een optimale prestatie zijn de sleutelwoorden voor Vermarc PR.R fietsbroeken en fietsshirts. Deze wielerkledij is namelijk uitzonderlijk licht en sluit als een tweede huid aan op het lichaam. Ze voelt daardoor ook zeer comfortabel aan.

Comfortabel fietsen dankzij Vermarc fietskledij

Dankzij de ruime ervaring van oprichter Frans Verbeeck en zijn entourage samen met de feedback van profrenners slaagde Vermarc Sport erin de allerbeste fietskledij te ontwikkelen. Je kan zo steeds comfortabel de fiets op met de juiste fietskleding.

Ook de Vermarc-zemen bijvoorbeeld zijn van absolute topkwaliteit. Profrenners weten uiteraard wat nodig is om zadelpijn te vermijden. Een fietsrit van wel 7 uur is voor hen geen uitzondering. Maar ook als je niet zo lang op de fiets zit, is zadelpijn allesbehalve een pretje. Dankzij Vermarc fietsbroeken met kwaliteitsvolle zemen is dit verleden tijd.

Vermarc Sport fietskledij bestel je online op fashionforcycling.be

Ga voor op en top Belgische kwaliteit met Vermarc Sport fietskledij. Koop je nieuwe wieleruitrusting meteen online met gratis thuislevering in België vanaf €50 of ga naar de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.