• Koppelverkoop! 10% EXTRA korting bovenop de klantenkorting bij aankoop van 2 stuks op zomershirts en/of korte broeken! (Niet geldig op lopende actie, promo's en FFC-kledij)

Overzicht merken POLAR

POLAR

Wie denkt aan hartslagmeting voor sporters komt al snel bij Polar uit. Al sinds het begin zijn de Finse ontwikkelaars ervan overtuigd dat luisteren naar je lichaam één zaak is, maar de signalen die het geeft ook begrijpen is nog iets helemaal anders. Polar-hartslagmeters helpen je om je lichaam volledig te begrijpen en het maximale uit je trainingen te halen. Naast hartslagbanden zelf maakt Polar daarom ook sporthorloges. De meeste moderne sporthorloges werken met sensoren aan de pols en hebben dus geen hartslagband meer nodig. Ben jij ook benieuwd naar de hoogtechnologische hartslagmeters en sporthorloges van Polar met haast oneindig veel mogelijkheden? Koop meteen online of breng een bezoekje aan de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.


Polar kopen?


Als je op zoek bent naar een nieuwe hartslagmeter of een sporthorloge kom je al snel bij Polar terecht. Dit heeft het bedrijf te danken aan de uitstekende prijskwaliteitsverhouding. Bovendien zijn ze erg veelzijdig en zeer compact. De overgrote meerderheid van alle sporthorloges is uitgerust met polssensoren waardoor het dragen van een hartslagband overbodig wordt. Wel kunnen hartslagbanden soelaas bieden als die sensoren het toch eens laten afweten. Zeker Polar-hartslagmeters staan bekend om hun uitzonderlijke accuraatheid en onfeilbaarheid


Uiteraard kan je een Polar-hartslagband ook koppelen met een fiets-gps via een Bluetooth of ANT+ verbinding. Om ervoor te zorgen dat je over echt alle gegevens beschikt, heeft Polar ook bijvoorbeeld cadanssensoren.


Comfortabel fietsen dankzij Polar


We stellen je enkele Polar sporthorloges kort voor:   • Polar Vantage V2: Het Polar Vantage V2 sporthorloge is ongelooflijk licht, maar des te krachtig. De batterijduur is langer en de gps uitgebreider in vergelijking met de vorige versie. Assisted-gps zorgt voor een snelle locatiebepaling en onmiddellijke satellietontvangst, zelfs in de moeilijkste omstandigheden. De navigatie verloopt via turn-by-turn routebegeleiding. De Polar Vantage V2 begeleidt je ook als je niet aan het sporten bent. Het horloge geeft je onder andere een goed inzicht in hoe je slaapt. Tijdens een training moet je snel de juiste gegevens kunnen zien. Handige dashboards maken het mogelijk om deze gegevens makkelijk te begrijpen en je training te optimaliseren. De Polar Vantage V2 beschikt ook over muziekbediening.

  • Polar Grit X: Het Polar Grit X sporthorloge weegt amper 64 gram is daarmee een van de allerlichtste sporthorloges in het algemeen. Dit ondanks de extreem sterke behuizing van roestvrij staal. De batterijduur is nog verbeterd in vergelijking met vorige modellen. Dit Polar-horloge bevat meer dan 130 sportprofielen. Je kan op het Polar Grit X sporthorloge heel makkelijk een route uploaden en volgen met behulp van turn-by-turn navigation. Er zijn ook heel wat gegevens beschikbaar tijdens je rit. Hill Splitter™ bijvoorbeeld vertelt je hoe je presteerde op secties bergop en bergaf.

  • Polar Ignite: Het Polar Ignite sporthorloge is eerder een fitnesshorloge dan een echt fietshorloge. FitSparkTM trainingsbegeleiding bijvoorbeeld biedt je een kant-en-klaar trainingsschema met het oog op een verbeterd herstel of de opbouw van je conditie. Een navigatiefunctie heeft de Polar Ignite niet. En omdat je best herstelt in bed, toont dit Polar horloge hoe goed je herstelt tijdens je slaap. Daarenboven toont het ook analyses van de verschillende slaapfases.

  • Polar Unite: De Polar Unite is een van de eenvoudigste sporthorloges van Polar. Uiteraard meet het sporthorloge nog steeds 24/7 je hartslag en geeft het uitgebreide (week)analyses over hoe goed je bewogen hebt. Het horloge telt ook je calorieverbruik en welke energiestoffen (koolhydraten, eiwitten of vetten) je verbruikt. Dankzij een waterbestendigheid tot 30 m kan je het fitnesshorloge ook gebruiken om te zwemmen. 


Polar bestel je eenvoudig bij fashionforcycling.be


Ben je op zoek naar een nieuw Polar sporthorloge om makkelijker jouw prestaties naar een hoger niveau te tillen? Koop er dan meteen een via de Fashion For Cycling-webshop of kom eerst even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en vraag advies aan onze medewerkers.

Meer
Toont 1 - 24 of 57 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.