SPORTVOEDING EN VERZORGING

Er zijn 678 producten

Er zijn een aantal checkboxes die je moet afvinken voordat je veilig de fiets op kan voor een ontspannende fietsrit of stevige training. Uiteraard speelt je persoonlijke staat van paraatheid een uiterst belangrijke rol. Hoe beter je fysiek in orde bent, hoe makkelijker het gaat. Daarnaast zijn ook je materiaal en je fietskleding zeer belangrijk,...

Er zijn een aantal checkboxes die je moet afvinken voordat je veilig de fiets op kan voor een ontspannende fietsrit of stevige training. Uiteraard speelt je persoonlijke staat van paraatheid een uiterst belangrijke rol. Hoe beter je fysiek in orde bent, hoe makkelijker het gaat. Daarnaast zijn ook je materiaal en je fietskleding zeer belangrijk, en de juiste sportvoeding en -verzorging. Dat laatste durven heel wat fietsers al eens vergeten of minder serieus opvatten door bijvoorbeeld geen broekzalf te gebruiken of enkel water in de bidon te doen. Sportvoeding en verzorging is een niet te onderschatten factor. In een wedstrijd kan de juiste sportvoeding op het juiste moment het verschil betekenen tussen winst en verlies. Haal het beste uit jezelf met sportvoeding en verzorging. Koop meteen online via de webshop of win advies in in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Sportvoeding en verzorging kopen?

Sportvoeding kan je heel makkelijk opdelen in drie categorieën, namelijk voeding of drank voor voor de inspanning, tijdens de inspanning of na de inspanning. Het tijdstip waarvoor specifieke sportvoeding het meest geschikt is, hangt onder andere af van de precieze samenstelling van het product, hoe snel het opgenomen wordt door het lichaam en hoe lang je effect ondervindt van het innemen van de sportvoeding. Bij een energiegelletje merk je bijna meteen een verschil door de samenstelling met snelle suikers en doordat het licht verteerbaar is waardoor het makkelijk wordt opgenomen. Het effect van een proteïneshake of recoveryshake is eerder op lange termijn met het oog op spieropbouw en -herstel. 

De juiste sportvoeding voor jou hangt dus af van je persoonlijke voorkeur, maar ook van wat je precies doet. Een lange cyclo in de Ardennen vraagt om een volledig andere sportvoeding dan bijvoorbeeld een criteriumwedstrijd zonder hoogteverschil.

 

Bij de verzorgingsproducten kan je ook de opdeling maken tussen voor en na. De producten die je gebruikt voor de inspanning zijn bijvoorbeeld broekzalf tegen zadelpijn, verwarmende massageolie voor de benen bij een wedstrijd in koud weer of massageolie die je spieren activeert. Na een lange training of wedstrijd help je je spieren te herstellen door ze in te smeren met een herstellende crème. Er zijn nog heel wat types herstellende crèmes of oliën afhankelijk van de precieze omstandigheden. Daarnaast is er ook specifieke sport-douchegel die je snel opfrist na een inspanning en al bijdraagt aan je herstel.

Sportvoeding en verzorging bestel je eenvoudig op fashionforcycling.be

Wil jij je net zoals de echte profwielrenners voelen? De juiste sportvoeding en verzorging maakt daar een groot deel van uit. Bekijk ons aanbod aan sportvoeding en verzorging en bestel meteen online zodat ‘de kachel in je lichaam steeds blijft branden’ en je achteraf efficiënt kan herstellen. Koop online met gratis levering vanaf €50 of kom even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen.

Minder
Meer
Toont 1 - 24 of 678 producten
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.