HELM GIRO SCAMP

GIRO GIRO

Nieuw product

HELM GIRO SCAMP Uitbreiden

De Giro Scamp beschikt over heel wat geweldige functies, waaronder enkele functies die ook terug te vinden zijn in de beste helmen voor volwassenen. Alles in een kleiner pakket dat is afgestemd op uw kind. Het Roc Loc Jr-pasvormsysteem met knijprembeugelgesp biedt een eenvoudige manier om de helm van uw kind snel en veilig te passen. Met het grote bereik van de pasvorm groeit de helm met je kind mee.

Meer details

€ 35.95

incl. BTW

- Ingebouwde klep

- Roc Loc Jr.verstelsysteem

- 8 Ventilatieopeningen

 

Maten: XS: 45 - 49cm / S: 49 - 53cm

KleurMat blauw
MaatXS,S
DoelgroepKinderen
ModelKinderhelmen

GIRO

  • HELM GIRO SCAMP FLOWER

    De Giro Scamp beschermt je kind vanaf de eerste fietstochtjes! Dankzij het Roc Loc Jr. verstelsysteem pas je de helm gemakkelijk en veilig aan. Het Scamp-gamma werd gebaseerd op de Montaro en Montara MIPS.

    € 35.95


  • HELM GIRO SCAMP

    HELM GIRO SCAMP   De Giro Scamp beschikt over heel wat geweldige functies, waaronder enkele functies die ook terug te vinden zijn in de beste helmen voor volwassenen. Alles in een kleiner pakket dat is afgestemd op uw kind. Het Roc Loc Jr-pasvormsysteem met knijprembeugelgesp biedt een eenvoudige manier om de helm van uw kind snel en veilig te passen. Met het grote bereik van de pasvorm groeit de helm met je kind mee.

    € 35.95


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.