BUITENBAND WOLFPACK COTTON 24MM

WOLFPACK WOLFPACK

55258

Nieuw product

BUITENBAND WOLFPACK COTTON 24MM Uitbreiden

De 'Cotton Clincher' van Wolfpack wordt gemaakt met een combinatie van de 'ToGuard' compound met het soepelere katoenen karkas. Dit zorgt voor een lagere rolweerstand tijdens het fietsen tegenover het iets stuggere nylon karkas van de Wolfpack Race-versie. Dankzij de grote flexibiliteit van katoen is deze band niet alleen snel, maar ook comfortabel en nog beter bestand tegen lekrijden. In wedstrijdomstandigheden biedt deze buitenband je de nodige snelheid én het nodige vertrouwen.

 

De producten van Wolfpack werden ontwikkeld door niemand minder dan Wolfgang Arenz, de man achter onder andere de Continental Chili Compound (GP 4000), Specialized Gripton compound, Schwalbe Addix compound. Het leverde hem zelfs de bijnaam 'Tire Guru' of 'Mr Tire' op! In het wielerseizoen 2020 doen de Wolfpack Tires hun intrede in het professionele peloton, want dan zullen de renners van Astana Pro Team de buitenbanden van Wolfpack gebruiken.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 59.95

incl. BTW

- Maat: 24mm

- Maximele druk: 8,5 bar

- Niet Tubeless Ready

- Gewicht: 220g

Maat24MM
TypeBanden
UitvoeringRace

WOLFPACK

  • BUITENBAND WOLFPACK COTTON 26MM

    De 'Cotton Clincher' wordt gemaakt met een combinatie van de 'ToGuard' compound met het soepelere katoenen karkas. Dit zorgt voor een lagere rolweerstand tijdens het fietsen tegenover het iets stuggere nylon karkas van de Wolfpack Race-versie. Dankzij de grote flexibiliteit van katoen is deze band niet alleen snel, maar ook comfortabel en nog beter bestand tegen lekrijden. In wedstrijdomstandigheden biedt deze buitenband je de nodige snelheid én het nodige vertrouwen.   De producten van Wolfpack werden ontwikkeld door niemand minder dan Wolfgang Arenz, de man achter onder andere de Continental Chili Compound (GP 4000), Specialized Gripton compound, Schwalbe Addix compound. Het leverde hem zelfs de bijnaam 'Tire Guru' of 'Mr Tire' op! In het wielerseizoen 2020 doen de Wolfpack Tires hun intrede in het professionele peloton, want dan zullen de renners van Astana Pro Team de buitenbanden van Wolfpack gebruiken.

    € 59.95


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.