Is papa een groot fietsliefhebber en volgt hij elke koers op de voet? Is hij zelf fanatiek bezig met wielrennen? Dan ben je bij Fashion For Cycling zeker en vast aan het juiste adres voor het ideale vaderdagscadeau. Ontdek hieronder onze cadeautips waarvan papa’s hartslag meteen de hoogte in gaat, zelfs zonder op zijn fiets te hoeven zitten.

Nieuwe fietsoutfit voor de fashionable papa’s

Een optimale training begint bij het kiezen van een goede fietsoutfit. Bij Fashion For Cycling vind je voor alle papa’s een ruim assortiment aan shirts, fietsbroeken, truien, vesten en andere fietskleding. En dat zowel voor het zomer-, winter- en tussenseizoen. Zo kan hij niet alleen op Vaderdag, maar het hele jaar door schitteren!

Natuurlijk zijn er altijd wel papa’s die zeggen dat hun outfit compleet is, maar al jaren met diezelfde grauwe fietssokken (of zelfs gewone sokken) op tocht gaan. In dat geval is Vaderdag de ideale gelegenheid om papa te trakteren op een paar nieuwe fietssokken. Of wat dacht je van een paar overschoenen die bestendig zijn tegen regen en vuil? Zo is niet alleen papa, maar ook mama blij!

Rijdt papa mee in een peloton? Dan is het steeds een leuk idee om hem een helm of fietsbril cadeau te doen. Zo biedt de Trenta helm van MET maximale ventilatie en aerodynamische prestaties, waardoor deze voor 7% minder weerstand zorgt ten opzichte van een traditionele helm. De Oakley Flight Jacket fietsbril zorgt dan weer voor uitstekende visibiliteit en is compatibel met alle helmen dankzij de in lengte verwisselbare poten. Zo vliegt papa in no-time naar de eindstreep!

Fietsgereedschap voor de handige papa’s

Heeft papa al genoeg fietsoutfits, maar steekt hij graag af en toe de handen uit de mouwen? Dan zal je hem zeker een groot plezier doen met fietsgereedschap om zijn fiets in topconditie te kunnen houden. Denk maar aan werkstandaarden, smeermiddelen, kniptangen, werksleutels, enzovoort.

Sportelektronica voor de technologische papa’s

Geef toe: elke man houdt van elektronica en technologische snufjes. Zeker als ze bijdragen tot het verbeteren van zijn sportprestaties en het verleggen van zijn grenzen. De gloednieuwe Garmin Edge 130 bijvoorbeeld is een krachtige fietscomputer, voorzien van een handige navigatiefunctie met afslagaanwijzigingen. Dankzij GPS-, GLONASS- en GALILEO-satellieten én een hoogtemeter kan hij zelfs weten hoe ver, hoe snel, hoe hard en hoe hoog hij heeft gefietst op de langste beklimmingen en steilste afdalingen. Ook de Garmin Edge 520 Plus is een echte aanrader om eigen records, maar ook die van anderen te verbreken. Een nog trotsere papa dus, en daar doen we het voor!

Sterke papa’s, krachtige voeding

Tijdens het fietsen verbruik je energie, héél veel energie. Dit doe je niet enkel door te fietsen, maar ook om je lichaam in balans te houden. Als papa vaak lange fietsroutes uitstippelt, weet hij dus maar al te goed dat voeding een essentieel onderdeel is om zijn fietstocht tot een goed einde te brengen. Bovendien helpt sportvoeding ook bij het herstel van de spieren na de training. Laat papa dus het beste uit zichzelf halen en trakteer hem op superfood uit ons ruime assortiment!

Met zijn mineralen, maltodextrine en 9 vitaminen is HydraFit Red Orange van het merk Named Sport bijvoorbeeld een enorme energieboost. Bye bye futloze papa! Heb je totaal geen idee welke sportvoeding je best kiest? Dit blogartikel zet je alvast op weg.

 

 

Geen inspiratiebron? Koop een cadeaubon!

Wil je dolgraag een nieuwe sportoutfit, gereedschap, elektronica of sportvoeding kopen voor Vaderdag, maar weet je niet wat hij het liefst zou krijgen? Dan is de Fashion For Cycling het ideale Vaderdagscadeau.

Fietsen is uniek. De regels zijn voor elke papa hetzelfde, maar in de uitrusting kan hij het verschil maken. Laat hem er dus bovenuit steken en de uitdaging aangaan!