RETOURZENDINGEN

Bij Fashion For Cycling kan je eenvoudig een product(en) retourneren of wisselen.
Onderstaand vindt u alle informatie betreffende retourzendingen. Opgelet, deze retourprocedure is enkel geldig voor items die online werden aangekocht.

Wat is de termijn voor terugzenden van de artikels?

Vanaf het moment van ontvangst van de goederen heeft u 14 dagen tijd om Fashion for Cycling op de hoogte te brengen dat u gebruik wil maken van het herroepingsrecht. Hierna heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om de goederen naar ons te verzenden. 

Welke documenten voeg ik toe bij mijn retourzending?

Indien u retourneert, vergeet dan niet ons retourformulier volledig en duidelijk in te vullen en bij uw retourzending toe te voegen. Voor het retourformulier klikt u hier.

Naast het Fashion for Cycling-retourformulier kan u ook gebruik maken van onderstaand modelformulier.

https://economie.fgov.be/sites/default/files/Files/Forms/Formulier-herroeping.pdf 

Hoe stuur ik mijn retourzending naar Fashion for Cycling?

U dient uw retourzending op te sturen naar Fashion for Cycling, Heirstraat 28, 9880 Aalter. Een zending retourneren is steeds voor eigen rekening. Daarnaast kan u ook via ons een retourlabel aanvragen, hiervoor betaalt u € 3.95. Deze kosten worden bij het terugbetalen van de retourzending aangerekend. Klik hier voor het retourlabel.

Opgelet! Verpak uw retourzending steeds voldoende en verzorgd. Wij aanvaarden echter geen onvoldoende verpakte retourzendingen. Een retourzending is steeds op risico en voor rekening van de verzender/koper.

Hoe gebeurt de terugbetaling van mijn retourzending?

Indien u beslist een deel van of uw volledige bestelling terug te sturen, kan u de waarde van de goederen terugvorderen, inclusief leverkosten (indien u deze betaalde). Let wel op: eventuele extra kosten die naast de standaard levering vallen, worden niet terugbetaald. De terugbetaling gebeurt steeds via hetzelfde betaalmiddel waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht. Ook indien u in de winkel uw online aangekochte product komt terugbrengen, wordt de terugbetaling niet via de kassa, maar via de oorspronkelijke betaalwijze uitgevoerd.

Ik wil graag een product omruilen, hoe gaat dit in zijn werk?

Bij Fashion for Cycling kan u er ook voor kiezen om een bepaald product te ruilen voor een andere maat/uitvoering. Hiervoor stuurt u ons de producten retour en storten wij u het originele aankoopbedrag terug, inclusief leverkosten (indien u deze betaalde). De gewenste maat / producten bestelt u eenvoudig online via onze webshop.

Staat van het product bij retourneren

Natuurlijk mag je het product bekijken zoals je dit in de winkel zou doen. Echter is het belangrijk om het product steeds in originele staat en onbeschadigd terug te sturen. In bepaalde gevallen kan het zijn dat u minder dan het originele aankoopbedrag (min retourkosten) ontvangt. Hierbij is het product waarschijnlijk niet in originele staat teruggestuurd. In dit geval wordt er aan de hand van de staat van het product bepaald hoeveel de waardevermindering inhoudt. Hierbij wordt de klant steeds op voorhand op de hoogte gebracht van de toegepaste waardevermindering. 

De waardevermindering van het product wordt berekend op basis van drie factoren:

-          Beschadiging van het product

-          Beschadiging van de verpakking

-          Compleetheid van het product

IS EEN ARTIKEL BESCHADIGD OF VERKEERD GELEVERD?

Contacteer ons dan direct op het volgend e-mailadres shop@fashionforcycling.be en wij bezorgen u een retourlabel.
Vul het retourformulier in met een beschrijving van de beschadiging en stuur het artikel in zijn originele verpakking zo snel mogelijk naar ons terug.
Wanneer dit aangewezen is, ruilen we het artikel of betalen we de volledige kostprijs terug, inclusief alle gemaakte leveringskosten.

retourformulier.jpg


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.