TERUGZENDEN

Bij Fashion For Cycling kan je een product(en) retourneren of wisselen.
Let wel, deze retourprocedure is enkel geldig voor online aankopen.

U HEEFT HIERVOOR 14 KALENDERDAGEN TIJD.

INDIEN U RETOURNEERT, VERGEET DAN NIET ONS RETOURFORMULIER VOLLEDIG EN
DUIDELIJK IN TE VULLEN EN BIJ UW RETOURZENDING TOE TE VOEGEN. 

U kan ook in één van onze vestigingen terecht, waar onze verkopers u graag verder helpen. U kunt de waarde van de goederen terugvorderen mits aftrek van de verzendkosten.
Terugbetalingen gebeuren steeds via de oorspronkelijke betaalwijze. Ook indien u in de winkel komt terugbrengen, wordt de terugbetaling niet via de kassa maar via een refund gedaan.
Een zending retourneren is steeds voor eigen rekening. Frankeer uw pakket voldoende en vergeet deze niet degelijk te verpakken voor transport. Wij aanvaarden geen onvoldoende gefrankeerde zendingen.
U kan er ook voor kiezen om via ons een retourlabel aan te vragen, hiervoor betaalt u €3.95. Deze kosten zullen we van de terugbetaling van het teruggestuurde artikel aftrekken.
Indien het om een omruiling gaat omdat u bijvoorbeeld een andere maat wenst, dan nemen wij de verzendkosten om het artikel opnieuw naar u toe te sturen voor onze rekening.
Een retourzending is steeds op risico en voor rekening van de verzender/koper.

Het is uiteraard van belang dat het artikel(en) en toebehoren in oorspronkelijke staat en verpakking verkeert/verkeren en compleet is/zijn.
Artikelen en toebehoren die gebruikt zijn, zich niet in oorspronkelijke verpakking bevinden en/of niet compleet zijn komen niet aanmerking voor retournering.
Elektronische producten waarvan we niet kunnen controleren of deze al dan niet geregistreerd zijn, komen niet in aanmerking voor omruiling.
Gewassen textiel zijn uitgesloten voor omruiling. Artikelen die door u specifiek zijn besteld en die wij niet standaard op voorraad hebben, kunnen wij helaas niet aanvaarden voor ruiling.

IS EEN ARTIKEL BESCHADIGD OF VERKEERD GELEVERD?

Contacteer ons dan direct op het volgend e-mailadres shop@fashionforcycling.be en wij bezorgen u een retourlabel.
Vul het retourformulier in met een beschrijving van de beschadiging en stuur het artikel in zijn originele verpakking zo snel mogelijk naar ons terug.
Wanneer dit aangewezen is, ruilen we het artikel of betalen we de volledige kostprijs terug, inclusief alle gemaakte leveringskosten.

retourformulier.jpg


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.