Hoe kan ik mijn product(en) retourneren?

Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om Fashion For Cycling op de hoogte te brengen dat je producten wenst te retourneren. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je product(en) te retourneren. Onderstaande retourprocedure is enkel geldig voor producten die online werden aangekocht.

Stap 1: Aanmelden retour

Je begint met het aanmelden van je retour, dit doe je via onderstaande knop.  Tijdens het aanmelden zal je jouw bestelreferentie en postcode nodig hebben. De bestelreferentie bestaat uit 9 tekens en kan je terugvinden onder “mijn account” of op je orderbevestiging.

meld je retour aan


Tijdens het aanmelden zal je de keuze hebben om de producten op te sturen of om deze binnen te brengen in een van onze winkels.
Kies je om ze binnen te brengen in de winkel? Dan verloopt dit kosteloos.
Kies je om ze terug te sturen? Dan zal je een verzendlabel ontvangen dit kost €4,95 (voor Nederland €6,95). Dit is de enige kost voor het retourneren en zal pas achteraf verrekend worden bij de terugbetaling.


Stap 2: Producten verpakken

Verpak de producten zo goed mogelijk. Liefst in de originele doos die je ontvangen hebt bij de bestelling.

Heb je gekozen om je producten te verzenden?
Plak dan het nieuwe verzendlabel op de doos en verwijder het oude verzendlabel (mocht dit op de verpakking kleven).

Heb je gekozen om de producten binnen te brengen in een van onze winkels?
Dan zal je geen verzendlabel nodig hebben.

Stap 3: Binnenbrengen

Nu moet je enkel nog het pakketje binnenbrengen bij het door jou gekozen afleverpunt of in de door jou gekozen winkel. Dat is het, jouw werk zit erop!


Hoe gebeurt de terugbetaling?

Zodra wij je retourzending ontvangen hebben zullen wij de producten controleren. Als de producten in nieuwstaat verkeren dan zullen wij onmiddellijk het volledige bedrag EXCLUSIEF de kost van het verzendlabel (€4,95, voor Nederland €6,95) terugbetalen. De terugbetaling zal gebeuren op het rekeningnummer waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. Mocht het blijken dat er schade of gebruikssporen zichtbaar zijn, dan zal er een waardevermindering toegekend worden. In dit geval wordt je telefonisch gecontacteerd.

De waardevermindering van het product wordt berekend op basis van drie factoren:

  •         Beschadiging van het product
  •         Beschadiging van de verpakking
  •         Compleetheid van het product


Kan ik mijn producten omruilen?

Jazeker, hiervoor kan je de retourprocedure volgen. Vervolgens kan je het andere, gewenste product bestellen via onze webshop. Voor de terugbetaling zie “Hoe gebeurt de terugbetaling?”.


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.