HELM GIRO SYNTHE MIPS

GIRO GIRO

Nieuw product

HELM GIRO SYNTHE MIPS Uitbreiden

De Giro Synthe MIPS combineert de prestatieverbeteringen van een aerodynamisch profiel en lichtgewicht met een groot koelvermogen om het rijcomfort en de efficiëntie van wegritten en wedstrijden te verbeteren. De compacte vorm glijdt gemakkelijk door de lucht over meerdere hoofdhoeken. De Synthe biedt ook meer koelvermogen dan de Aeon. De belangrijkste kenmerken zijn het Roc Loc Air-fit systeem waardoor je de pasvorm eenvoudig kan regelen en Aero Mesh Panels met een speciale poort voor het veilig plaatsen van een bril.

 

De helm is door de MIPS technologie ook extra veilig. MIPS staat voor Multi Directional Impact Protection System. MIPS is een binnenschaal geïntegreerd in de helm. Bij een val kan het MIPS systeem in de helm draaien. De druk wordt zo verdeeld waardoor de energie die bij een val vrij komt niet op één plek op het hoofd is gefixeerd. Tijdens het dragen van de helm merk je niets van MIPS. Tijdens een val kan het systeem hoofdletsel beperken.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 179.95

incl. BTW

- MIPS

- Roc Loc Air

- 26 ventilatieopeningen

- Gewicht: 240g (Maat M)

- Maten: S: 51-55cm / M: 55-59cm / L: 59-63cm

KleurMat zwart-pink
MaatS,M,L
DoelgroepDames
ModelRace helmen

GIRO

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.