BRIL OAKLEY JAWBREAKER TDF

OAKLEY OAKLEY

52475

Nieuw product

PROMO! BRIL OAKLEY JAWBREAKER TDF Uitbreiden

Voor de meest gevierde wielerrace kan een speciale editie Oakley dan ook niet ontbreken. Het Oakley ontwerpteam creëerde met de Jawbreaker TDF 2019 een klein kunstwerkje waarop de verschillende etappes van de Tour De France vertegenwoordigd worden, van beklimmingen en bochten naar afdalingen en de finish. Deel mee in de sensatie van de Tour en geniet van de Prizm Road lens die het zicht optimaliseert en helpt subtiele veranderingen in het wegdek te herkennen.

Dit product is niet meer op voorraad

€ 179.95

incl. BTW

€ 222.00 incl. BTW

-€ 42.05

KleurZwart-geel
DoelgroepUnisex
ModelFietsbril
TypeVerwisselbare lens

OAKLEY

  • BRIL OAKLEY RADAR EV TDF PATH prizm road

    De Oakley Radar EV is maar weer eens een mijlpaal en een doorbraak op vlak van design. De innovatie van Oakley Radar EV biedt zowel ventilatie-openingen voor luchtstroom, Unobtaium componenten voor een comfortabele en veilige pasvorm en een nóg grotere lensvorm voor een uitgebreider gezichtsveld. Je kan zelf makkelijk van lens wisselen om zo eender welke situatie visueel te optimaliseren. Voor de meest gevierde wielerrace kan een speciale editie Oakley dan ook niet ontbreken. Het Oakley ontwerpteam creëerde met de Radar EV TDF 2019 een klein kunstwerkje waarop de verschillende etappes van de Tour De France vertegenwoordigd worden, van beklimmingen en bochten naar afdalingen en de finish. Deel mee in de sensatie van de Tour en geniet van de Prizm Road lens die het zicht optimaliseert en helpt subtiele veranderingen in het wegdek te herkennen.

    € 202.00


Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.