Kniestukken

Sorteer op
-10 %
KNIEBESCHERMERS OAKLEY ALL MOUNTAIN RZ LABS-1
Vanaf € 49,50 Normale prijs € 55,00
-10 %
KNIEST SPORTFUL FIANDRE NORAIN-1
Vanaf € 45,00 Normale prijs € 50,00
-10 %
KNIESTUKKEN CASTELLI THERMOFLEX 2-1
Vanaf € 36,00 Normale prijs € 40,00
-10 %
KNIESTUKKEN GORE-1
Vanaf € 35,96 Normale prijs € 39,95
-10 %
KNIEST VERMARC ROYAL BLAUW-1
Vanaf € 25,16 Normale prijs € 27,95
-10 %
KNIESTUKKEN ASSOS SPRING/FALL-1
Vanaf € 42,30 Normale prijs € 47,00
-10 %
KNIESTUKKEN CASTELLI NANO FLEX 3G-1
Vanaf € 49,50 Normale prijs € 55,00
-10 %
KNIESTUKKEN SPORTFUL THERMODRYTEX-1
Vanaf € 31,50 Normale prijs € 35,00

8 producten

Je kent het waarschijnlijk wel: Het is te koud om met een korte fietsbroek te gaan fietsen, maar toch ook net te warm om de lange fietsbroek aan te trekken. Wat doe je dan? Gaan voor de ideale tussenoplossing natuurlijk! Kniestukken. Zo kan je een 3/4 fietsbroek simuleren en als het toch echt te warm wordt, dan trek je ze eenvoudigweg uit om met ontblote benen verder te fietsen. 3/4 fietsbroeken en kniestukken zijn niet zo populair. Nochtans kunnen ze zeer handig zijn voor renners met knieklachten. Ben jij op zoek naar nieuwe kniestukken van topkwaliteit tegen de laagste prijzen? Kom dan zeker even langs in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen of shop meteen online met gratis levering in België vanaf €50.

Kniestukken kopen?

Kniestukken zijn een uitstekende oplossing om je knieën extra te beschermen tegen de koude. Dankzij de zachte, elastische materialen voel je amper dat je kniestukken draagt. En door de silicone tape aan de bovenzijde zullen je kniestukken niet afzakken tijdens het fietsen.

Bij temperaturen tussen 10°C en 20°C twijfelen veel fietsers wat ze precies moeten aantrekken voordat ze op de fiets stappen. Vaak wordt dan toch gekozen voor een korte broek, maar na een tijdje merken velen dat ze het koud krijgen aan de knieën. Zelfs al het niet zo koud lijkt, is het toch noodzakelijk de knieën goed te beschermen. De knieën zijn namelijk kwetsbare lichaamsdelen die zeker bij fietsers aanleiding kunnen geven tot heel wat lichamelijk ongemak. Als de pezen, ligamenten en spieren rond je knieën te veel afkoelen, moeten ze zogezegd ‘in overdrive gaan’. Je gaat ze dus overbelasten, wat tot ontstekingen en andere irritaties kan leiden. Het moge dus duidelijk zijn: bescherm je knieën goed. Kniestukken zijn daarom ideaal als je vaak last hebt van je knieën. 

Comfortabel fietsen dankzij ruim aanbod kniestukken

Door toch maar die kniestukken aan te trekken voordat je op de fiets stapt, heb je het tijdens je fietstocht niet te warm maar ook niet te koud. Als je ze toch uit wil, kan je ze heel compact opvouwen en opbergen in de achterzakjes van je fietstruitje. Kniestukken zijn gemaakt uit stretch stof wat een goede pasvorm mogelijk maakt en de meeste beschikken over voorgevormde knieën. Een aantal types zijn specifiek voor regenachtig of winderig weer. Een regenbuitje is namelijk nooit veraf, zeker niet in de lente of herfst. Het is dan wel zo aangenaam dat je kniestukken waterafstotend zijn, zodat je knieën ook droog blijven en het daardoor niet koud kunnen krijgen. 

Bestel je nieuwe kniestukken op fashionforcycling.be

Jouw nieuwe paar kniestukken koop je heel eenvoudig online via de Fashion For Cycling-webshop. Bij ons betaal je steeds de laagste prijzen op de markt voor de beste kwaliteit. Kom je liever eerst even passen in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen? Dat kan! Onze winkelmedewerkers staan klaar om te antwoorden op al jouw vragen.