SIS REGO RAPID RECOVERY 500GR AARDB

SIS

30694

Nieuw product

Peloton korting! SIS REGO RAPID RECOVERY 500GR AARDB Uitbreiden
SIS REGO RAPID RECOVERY 500GR AARDB

Meer details

€ 14.36

incl. BTW

€ 15.95 incl. BTW

-10%

SiS REGO Rapid Recovery is een volledig herstelproduct, dat direct na het sporten ingenomen dient te worden. Het product bevat een mengsel van koolhydraten (23g), eiwitten (20g) en elektrolyten met vitaminen en mineralen.

Het helpt je glycogeenvoorraad weer aan te vullen en zorgt ervoor dat er eiwitten beschikbaar zijn, zodat je het meest haalt uit je training en je optimaal voorbereid bent op de volgende sessie.

Voordelen van SiS REGO Rapid Recovery

Koolhydraten vormen de belangrijkste brandstof voor het lichaam bij sporten met matige tot hoge intensiteit. Tijdens trainingen en wedstrijden kan het menselijk lichaam ongeveer 60g koolhydraten per uur opnemen; dat betekent dat er meer energie nodig is dan er kan worden opgenomen. Het tekort wordt door het lichaam uit de glycogeenvoorraad gehaald, die na het sporten weer moeten worden aangevuld om ook in de volgende sessie weer goed te kunnen presteren.

SiS REGO Rapid Recovery bevat soja-eiwit. Dit heeft een volledig aminozuurprofiel, waaraan we nog 2g leucine hebben toegevoegd om de opbouw en het herstel van spieren te bevorderen. Leucine is een aminozuur dat de cellulaire signaalroute voor de aanmaak van spiereiwit inschakelt, waardoor het effect nog sterker is.

ModelSportvoeding
TypeRecuperatie
UitvoeringNa
SIS
Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.