Fietskoffers

Sorteer op
SCICON AEROCOMFORT MTB MY19 BIKE TRAVEL BAG-1
€ 529,95
SCICON AEROCOMFORT ROAD 3.0 BIKE TRAVEL BAG-1
€ 529,95
SCICON AEROTECH EVOLUTION X TSA BIKE TRAVEL CASE-1
€ 599,95
THULE ROUNDTRIP 12MM THRU AXLE ADAPTER-1
€ 12,95
TAS THULE ROUND TRIP ROAD BIKE TRAVEL CASE-1
€ 599,95
TAS THULE ROUND TRIP TRANSITION BIKE TRAVEL HARD CASE-1
€ 749,95
-10 %
TAS EVOC BIKE TRAVEL BAG PRO-1
Speciale prijs € 535,50 Normale prijs € 595,00
SCICON AEROCOMFORT 2.0 TSA BIKE TRAVEL BAG-1
€ 495,00
-20 %
PRO FIETS TRANSPORTTAS MET SUPPORT FRAME-1
Speciale prijs € 423,96 Normale prijs € 529,95
SCICON AEROCOMFORT TRIATHLON 3.0 BIKE TRAVEL BAG-1
€ 529,95
-10 %
TAS EVOC BIKE TRAVEL BAG PRO-1
Speciale prijs € 535,50 Normale prijs € 595,00
-20 %
PRO TAS FIETS TRANSPORTTAS RACE+MTB + E-THRU-1
Speciale prijs € 119,96 Normale prijs € 149,95
-20 %
TAS PRO FIETS-1
Speciale prijs € 99,96 Normale prijs € 124,95
-10 %
TAS EVOC ROAD BIKE TRAVEL BAG PRO-1
Speciale prijs € 719,96 Normale prijs € 799,95

14 producten

Als jij regelmatig je fiets meeneemt op het vliegtuig, dan is een goede fietskoffer of fiets reistas echt wel onmisbaar. Zulke fietskoffers zijn speciaal ontworpen om een racefiets, tijdritfiets of mountainbike makkelijk te kunnen vervoeren. Bij de meeste fietskoffers volstaat het om het voor- en achterwiel uit de fiets te nemen, om je fiets goed te kunnen vastzetten in de fietskoffer. Bij andere fietskoffers is het wel nog noodzakelijk om bijvoorbeeld je stuur los te maken. Bovendien is zo’n fietskoffer ook veiliger in het bagageruim dan bijvoorbeeld een grote kartonnen doos. Je wil namelijk niet dat je op je bestemming aankomt en daar merkt dat je frame gebroken is in de bagageruimte van het vliegtuig. Kom daarom eens langs in onze winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en aarzel niet om extra advies te vragen of bestel meteen online via de Fashion For Cycling webshop.

 

Fietskoffer kopen?

 

Een goede fietskoffer om je racefiets of mountainbike te transporteren komt niet alleen bij een vliegreis goed van pas. Ook bij een treinreis kan een fietskoffer zeer handig zijn en zelfs als je je fiets in een bus of bestelwagen moet vervoeren, biedt een fietskoffer veel meer bescherming dan als je je fiets los zou vervoeren. 

 

Fiets reistassen zijn voorzien van wieltjes onderaan zodat je heel makkelijk doorheen het station of de luchthaven kan wandelen. Bovendien kan je in de extra zakjes nog heel wat extra spullen kwijt.

 

Bij een fietskoffer zal je dus wel je voor- en achterwiel moeten demonteren om je fiets in de koffer te laten passen. Dat betekent echter niet dat je ook nog eens met extra wieltassen moet sleuren. Er zijn namelijk vakken voorzien voor de wielen die ook extra bescherming bieden. 

 

Bij de top-fietskoffers van bijvoorbeeld Evoc of Scicon, zet je in een handomdraai je fiets vast in de fietskoffer en maak je hem ook zo weer los. De interne fietsstandaard is in veel gevallen verplaatsbaar zodat de geometrie van je fiets niet uitmaakt. Je kan zowel een koersfiets, een mountainbike of zelfs een tijdritfiets in een en dezelfde fietskoffer vervoeren.

 

Om de fiets vast te zetten in de fietskoffer, heb je geen gereedschap nodig. Je zet je fiets vast in de fiets reistas aan de voorvork en achtervork. Hierbij is de wijze van montage uiteraard verschillend bij steekas of snelsluiting. Er worden daarom steeds snelspanners en adapters voor snelsluiting of steekas bijgeleverd zodat je makkelijk kan wisselen tussen fietsen met verschillende systemen. Er worden ook altijd beschermkussens en veiligheidsgordels bijgeleverd om je fiets op kritieke plaatsen te beschermen.

 

Koop je fietskoffer tegen de scherpste prijs bij Fashion For Cycling

 

Voor kwalitatieve fietskoffers ben je bij Fashion For Cycling absoluut aan het juiste adres. Aarzel niet om extra uitleg te vragen aan de medewerkers in de winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen. Of shop meteen online via de webshop van Fashion For Cycling.