WIELEN MAVIC AKSIUM ELITE UST 2019 SUP

MAVIC MAVIC

48293

Nieuw product

WIELEN MAVIC AKSIUM ELITE UST 2019 SUP Uitbreiden

Met een brede velg en UST-technologie levert dit duurzame Tubeless Road-wielsysteem een ​​soepele, comfortabele rit aan een betaalbare prijs.

Meer details

€ 269.95

incl. BTW

De Aksium UST-velg is 19 mm breed en gelast, hierdoor biedt deze een soepele rijkwaliteit. Straight-pull spaken met bladen verbeteren de stijfheid en sterkte. En de naven zijn gebouwd met de QRM-lagers en assen, wat cruciaal is voor de duurzaamheid van dit wiel. De wielen zijn gekoppeld aan onze 25 mm Yksion Pro UST-banden, die de juiste balans bieden van een lage rolweerstand en veelzijdige grip die perfect is voor lange ritten bij wisselende weers- en wegomstandigheden.
En met de Road Tubeless-technologie kunt u de bandenspanning verlagen voor een soepele rit en een lager risico op flats. Het is de perfecte setup voor het maken van veel trainingskilometers op uitdagende wegen.

Maat2019/UST
Extra Omschrijving 5P8915130

MAVIC

Accept

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.