Fitnesshorloges

Sorteer op sort-descending
POLAR GRIT X2 PRO HR NIGHT BLACK S/L-1
€ 799,95
POLAR GRIT X2 PRO STONE GREY S/L-1
€ 749,95
POLAR GRIT X2 PRO TITAN S/L-1
€ 869,90
POLAR GRIT X2 PRO NIGHT BLACK S/L-1
€ 749,95
GARMIN VENU 3S SOFT GOLD FRENCH GRAY-1
€ 499,95
GARMIN VENU 3 ZILVER/WHITESTONE-1
€ 499,95
GARMIN VENU 3S SLATE GRAY-1
€ 499,95
GARMIN VENU 3 SLATE GRIJS-ZWART-1
€ 499,95
GARMIN VENU 3S SOFT GOLD-ROSE-1
€ 499,95
GARMIN FORERUNNER 255 MUSIC-1
€ 399,95
POLAR PACER PRO GOLD DUST-1
€ 329,95
PROMO
POLAR UNITE TEAL S-L-1
Speciale prijs € 99,95 Normale prijs € 149,95
GARMIN FORERUNNER 55 ZWART-1
€ 199,95
SIGMA ID.GO ZWART-1
€ 31,95
POLAR PACER PRO WINE-1
€ 329,95
POLAR PACER ZWART-1
€ 199,95
POLAR UNITE WIT S-L-1
€ 149,95
POLAR UNITE ZWART S-L-1
€ 149,95
POLAR PACER PRO TEAL-1
€ 329,95
POLAR PACER PRO CARBON GREY-1
€ 329,95
POLAR PACER PRO SNOW WHITE-1
€ 329,95

21 producten

We maken bij Fashion For Cycling het onderscheid tussen fietshorloges en fitnesshorloges. Waar fietshorloges uitgebreidere functionaliteiten hebben met het oog op fietstrainingen, zijn fitnesshorloges eerder gericht op het tracken van de algemene gezondheid. Je kan zo goed de progressie van je algemene conditie bijhouden en ze verbeteren met behulp van enkele handige features. Een fitnesshorloge werkt bovendien ook als smartwatch. Je kan namelijk makkelijk je smartphone verbinden, waardoor je WhatsApp-berichten en mails ziet binnenkomen. Bestel je nieuwe fitnesshorloge vandaag nog via de Fashion For Cycling-webshop of kom even langs in een van onze filialen.

Fitnesshorloge kopen?

Een fitnesshorloge van bijvoorbeeld Polar, Garmin of Sigma helpt je op weg naar een fitter leven. Deze horloges voorzien namelijk 24/7 adequate hartslagmeting via sensoren aan de pols. Activiteits- en slaapmeting zorgt ervoor dat je dag Ă©n nacht een uitgebreid en gedetailleerd beeld hebt van hoe je hebt gepresteerd tijdens het sporten maar ook hoe kwalitatief je hebt geslapen.

Een fitnesshorloge staat altijd aan je zijde door je activiteit te tracken. Niet alleen de hartslag wordt namelijk gemeten, maar ook bijvoorbeeld je aantal stappen. Heel wat fitnesshorloges fungeren ook als personal coach in miniformaat. Op basis van je huidige niveau krijg je dan gedetailleerde oefeningen voorgesteld om je conditie naar een hoger niveau te tillen. Een calorieteller vertelt je hoeveel calorieën je hebt verbrand, maar ook welke energiebronnen je hebt aangesproken.

Welk fitness horloge heb ik nodig?

Afhankelijk van je specifieke doelen zijn er een aantal features waarover een fitnesshorloge absoluut moet beschikken. Er zijn namelijk grote verschillen onderling tussen de diverse modellen. 

Het absolute minimum waarover een fitnesshorloge hoort te beschikken is hartslagmeting en activity tracking. Je hartslag wordt gemeten via sensoren aan de pols en activity tracking herkent de fitnessoefeningen die je uitvoert. 

 

Om te meten welke afstand je aflegt met de fiets of bij het hardlopen en hoe snel je gaat, heb je nog niet het meest ingewikkelde fitnesshorloge nodig. Op heel wat fitnesshorloges kan je namelijk de afstand en snelheid meten.

Als je een echt trainingsbeest bent die van competitie houdt, kan je gaan voor een fitnesshorloge met virtual partner. Zo kan je strijden tegen jezelf of je horloge. Je kan ook zelf je training samenstellen.


De meest uitgebreide types meten ook meteen je VO2-max en werken met hartslagzones. Dit is onmisbare data om je conditie te verbeteren. Door te trainen met behulp van hartslagzones kan je veel gerichter trainen. 

Bestel je nieuwe fitness horloge bij Fashion For Cycling

Ga jij ook voluit voor optimale gezondheid? Een fitnesshorloge helpt je alvast goed op weg! Breng een bezoekje aan de Fashion For Cycling-winkel in Lotenhulle of Geraardsbergen en aarzel niet om extra uitleg te vragen aan de verkopers. Weet je al welk fitnesshorloge je nodig hebt? Plaats je bestelling meteen in de webshop met gratis levering in België vanaf €50.